Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Παραμένει «χλωμός» ο Γιάγια Τουρέ!!

Σημάδια βελτίωσης έδειξε ο Γιάγια Τουρέ στην τελευταία προπόνηση της Ακτής Ελεφαντοστού, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα με την Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Παραμένει «χλωμός» ο Γιάγια Τουρέ
Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Γιάγια Τουρέ προκειμένου να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Ακτής Ελεφαντοστού κόντρα στην Ιαπωνία την Κυριακή στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Από το χειρουργείο που έκανε στο πόδι και μετά, ο 31χρονος μέσος δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με τους συμπαίκτες του, ωστόσο την Τρίτη μπόρεσε να βγάλει ένα μέρος χαλαρής προπόνησης για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα.

Η αποθεραπεία που έκανε όλο αυτό το διάστημα τον ανάγκασε να ενσωματωθεί αργότερα στην αποστολή των Ιβοριανών, ενώ φυσικά δεν κατόρθωσε να βοηθήσει την ομάδα του στους δύο αγώνες προετοιμασίας για το Μουντιάλ στην χώρα του καφέ, ενάντια σε Βοσνία κι Ελ Σαλβαδόρ.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των «ελεφάντων», Σαμπρί Λαμουσί τόνισε πως το ιατρικό επιτελείο της εθνικής δουλεύει σκληρά για να ενσωματώσει τον Τουρέ στον αγώνα με τους Ιάπωνες.

«Θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να επιβεβαιώσουμε την συμμετοχή του», ήταν η τοποθέτηση του 42χρονου προπονητή.

Στις 24 του μήνα, η Εθνική μας θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη της Ακτής Ελεφαντοστού, που είναι η τρίτη και τελευταία της αντίπαλος στον όμιλο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: