Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Πλησιάζει ο Καλάθης, ακολουθεί «παιδομάζωμα»

Ο Νικ Καλάθης βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Ποιοι οι πρώτοι στόχοι του «παιδομαζώματος». Είδε τους νέους ο Ιβάνοβιτς.

Πλησιάζει ο Καλάθης, ακολουθεί «παιδομάζωμα»
Η απόκτηση του Νικ Καλάθη αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως η επιστροφή του είναι πιο κοντά από ποτέ.

Με τον παίκτη υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας και του έχει γίνει άκρως δελεαστική πρόταση, με χρήματα που αγγίζουν τις αποδοχές που είχε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (1,4 εκατ. ευρώ). Ο 25χρονος γκαρντ έχει δικαίωμα μέχρι το τέλος του μήνα να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τους Γκρίζλις, το οποίο προβλέπει να εισπράξει μόλις το 1/4 της πρότασης του Παναθηναϊκού, ενώ συν τοις άλλοις έχει να εκτίσει και ποινή 13 αγώνων στο ΝΒΑ από παράβαση του κώδικα ντόπινγκ, κάτι που μειώνει τις «μετοχές» του. Η τελική απάντηση του Καλάθη αναμένεται σύντομα.

Στο μεταξύ, την ώρα που εκκρεμούν αποχωρήσεις-εκπλήξεις από την ομάδα, ο Παναθηναϊκός θα επενδύσει στο νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ. Το είπε ξεκάθαρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και φάνηκε στην πράξη από την παρουσία χθες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο ΟΑΚΑ και στην προπόνηση της Εθνικής Νέων στο κλειστό του Αγίου Θωμά για να δει από κοντά και να συνομιλήσει με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Γιώργο Διαμαντάκο.

Οι «πράσινοι» πέραν των πιο έτοιμων Αλέξανδρου Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη που ανήκουν στον Άρη, έχει βάλει στο στόχαστρο τον 17χρονο σέντερ Γιώργο Παπαγιάννη (παίζει σε λύκειο της Πενσυλβάνια) που είναι περιζήτητος από πολλά κολέγια των ΗΠΑ και τον 16χρονο γκαρντ του Κρόνου Μιχάλη Λούντζη. Ασφαλώς το πλάνο προβλέπει και την προσθήκη ξένων, αρχικά ενός γκαρντ κι ενός σέντερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: