Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Κι άλλη μεταγραφή για την ΑΕΚ!

Εκτός από τους 12 «νεοσύλλεκτους» στο ρόστερ, στην ΑΕΚ μετά το «διαζύγιο» με τον Νίκο Λυμπερόπουλο θέλουν ακόμη μία προσθήκη. Δείτε τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Κι άλλη μεταγραφή για την ΑΕΚ
Παρά την απομάκρυνση του Νίκου Λυμπερόπουλου, στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να κινηθούν στο ίδιο μοντέλο σε ότι αφορά το τεχνικό επιτελείο. Έτσι, μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον «Λύμπε», στην Ένωση προέκυψε ακόμη μία τρύπα, εκτός από αυτές του ρόστερ, που πρέπει να καλυφθεί.

Ήδη, λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης, τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους για την κενή –πλέον- θέση. Ίλια Ίβιτς, Βασίλης Τσιάρτας και Τόνι Σαβέφσκι, είναι οι πρώτοι τρεις που φέρονται να έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων των ανθρώπων των «κιτρινόμαυρων».

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει κάποιος από την τριάδα, καθώς όπως φαίνεται στην ΑΕΚ δεν ήταν προετοιμασμένοι για το «διαζύγιο» με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Πάντως, οι πρώτες κινήσεις στην ομάδα δείχνουν την ξεκάθαρη πρόθεση για «κάλυψη» του πόστου, που θα συμπληρώσει και πάλι την τριάδα των Τραϊανού Δέλλα και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: