Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Πουλίδο: «Θέλω Ευρώπη, δεν έχω υπογράψει»

Ο Άλαν Πουλίδο σε νέα συνέντευξή του τόνισε πως το μεγάλο του όνειρο είναι να παίξει φέτος στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα.
Στο δίκτυο Azteca Deportes μίλησε ο διεθνής Μεξικανός άσος τόσο για την Εθνική και το Μουντιάλ όσο και για το μέλλον του. Επισήμανε πως είναι πανετυχής που θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το Μεξικό ενώ τόνισε πως ο μεγάλος του στόχος και το όνειρό του είναι να παίξει στην Ευρώπη. Διευκρίνισε πάντως ότι δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με καμία ομάδα. «Κυκλοφορούν πολλές φήμες ότι θα φύγω. Έχω ακούσει διάφορα πράγματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική και το Μουντιάλ. Εκτός από αυτό όμως έχω να πω ότι δεν έχω υπογράψει τίποτα. Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Υπάρχουν και φήμες και ενδιαφέρον από ομάδες. Μπορώ να πω όμως ότι υπάρχει η πιθανότητα να παίξω στην Ευρώπη. Θα ήθελα να αγωνιστώ εκεί φέτος. Είναι ένα όνειρο που θέλω να πραγματοποιήσω». Δείτε ΕΔΩ και το βίντεο με μέρος των δηλώσεων του Άλαν Πουλίδο. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό έχει διευκρινίσει διά στόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη πως έχει κλείσει τον ποδοσφαιριστή ενώ όλα συγκλίνουν στο ότι θα ανακοινωθεί λίαν σύντομως από τους Πειραιώτες.
* Για την Πέμπτη μεταφέρονται όπως όλα δείχνουν οι ανακοινώσεις για τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Κατά τα άλλα ορισμένες άλλες ανακοινώσεις θα επέλθουν στην διάρκεια του παγκοσμίου συνεδρίου της Θύρας 7.
** Στην Γερμανία επανέφεραν την Τετάρτη το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Νεότερες εξελίξεις για τον παίκτη θα υπάρξουν είτε προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας είτε προς τις αρχές της επόμενης.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: