Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μέχρι το Μουντιάλ κι ακόμη παραπέρα για τον Κάμπελ!!

Η Φερνάντα Μόρα ακολούθησε τον Τζόελ Κάμπελ στο Μουντιάλ και δηλώνει διατεθειμένη να είναι δίπλα του μέχρι την άκρη του κόσμου. Διαβάστε τι δηλώνουν ο ένας για τον άλλο σε ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα.

Μέχρι το Μουντιάλ κι ακόμη παραπέρα για τον Κάμπελ
Ο Τζόελ Κάμπελ και η Φερνάντα Μόρα είναι αχώριστοι. Το ζεύγος μίλησε σε ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα με αφορμή το γεγονός πως η σύντροφος του ποδοσφαιριστή που φέτος διέπρεπε με τον Ολυμπιακό τον ακολούθησε στις υποχρεώσεις του στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου και έκτοτε είναι μαζί συνέχεια. «Μου προσφέρει συμπαράσταση σε ό,τι κάνω. Είναι πολύ σημαντική για μένα, στα καλά και στα άσχημα», δήλωσε ο Κάμπελ, που παραδέχτηκε πως την ερωτεύτηκε από τη στιγμή που τη γνώρισε.

«Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν ο άνθρωπος που έδωσα το πρώτο μου φιλί και ο πρώτος μου σύντροφος», ανέφερε η μελαχρινή κοπέλα, που άφησε πίσω της την οικογένειά της για να ακολουθήσει τον Κάμπελ όπου έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα. «Η ζωή μας έχει αλλάξει πολλές φορές, αλλά πάντα ήξερα πως το μόνο που θέλω είναι να είμαι δίπλα του. Αν χρειαζόταν να φτάσω στο τέλος του κόσμου για να τον υποστηρίξω, θα το έκανα».

Ο 22χρονος άσος παραδέχτηκε πως η γνώμη της Φερνάντα είναι καθοριστική στις αποφάσεις που παίρνει ο ίδιος. «Συζητάμε τα πάντα και η γνώμη της έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα», δήλωσε.

Εκείνη καμαρώνει για τα επιτεύγματα του συντρόφου της. «Είμαι πολύ περήφανοι για αυτόν. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πώς αισθάνομαι όταν τον βλέπω να αγωνίζεται. Τον θαυμάζω γιατί είναι μαχητής, αλλά ταυτόχρονα και ταπεινός. Έχει πάντα τα χρόνια του στη γη». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: