Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ακόμα διψασμένοι οι Ισπανοί!!

Οι Ισπανοί είναι οι εν ενεργεία Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Έναν τίτλο που έχουν την ίδια δίψα να διατηρήσουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Διαβάστε τις δηλώσεις των Κόκε και Μαρτίνεθ.

Ακόμα διψασμένοι οι Ισπανοί
Το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Κόκε σε μεγάλη διοργάνωση με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας, η οποία προέρχεται από την ανεπανάληπτη επιτυχία με τρεις κατακτήσεις μεγάλων τουρνουά (EURO 2008, 2012-Μουντιάλ 2010).

Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης διψάει για το τρόπαιο, το ίδιο πνεύμα όμως διακατέχει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

«Ανέκαθεν η Ισπανία είχε πνεύμα νικητή. Διατηρούμε την ίδια φιλοσοφία, το ίδιο στιλ παιχνιδιού που μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια -έτσι φτάσαμε στην κορυφή».

Ο Χάβι Μαρτίνεθ από την άλλη γνωρίζει πως είναι να σηκώνεις… κούπες αφού ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2012. «Το ενδεχόμενο να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο για δεύτερη φορά είναι από μόνο του ένα μεγάλο κίνητρο για όλους. Το ίδιο κι ότι καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Έχω βιώσει αυτή την πίεση με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου», δήλωσε ο μέσος των Βαυαρών.

Στην συνέχεια εξήγησε ότι η ήττα από την Ελβετία στο εναρκτήριο παιχνίδι της προηγούμενης διοργάνωσης και η ανάκαμψη στην συνέχεια με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τροπαίου, διώχνει το όποιο άγχος για την επικείμενη πρεμιέρα με την Ολλανδία.

«Το 2010 δείξαμε ότι ακόμα και να χάσεις το πρώτο παιχνίδι δεν χάθηκες. Δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε. Φυσικά όμως στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη αυτό το τουρνουά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: