Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ξαναβλέπουν… όνειρο Σπανούλη οι Ισπανοί!!

Ένα χρόνο μετά τη σιγουριά που εξέφραζαν για τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα, τα ισπανικά ΜΜΕ επαναφέρουν με ευφάνταστα σενάρια, θέμα αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό!

Ξαναβλέπουν… όνειρο Σπανούλη οι Ισπανοί
Η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε μετά τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και ήθελε τον Βασίλη Σπανούλη να σκέφτεται την αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους», φαίνεται πως δεν άφησε ανεπηρέαστους τους Ισπανούς. Ένα χρόνο μετά τη σιγουριά που εξέφραζαν για τη μεταγραφή του κορυφαίου γκαρντ της Ευρώπης τη τελευταία τριετία στην Μπαρτσελόνα και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακού που τους άφησε στα… κρύα του λουτρού, νέο δημοσίευμα και συγκεκριμένα της «El Mundo Deportivo», θέτει ξανά θέμα αποχώρησής του.

Το δημοσίευμα, επικαλείται την απογοήτευση του 32χρονου γκαρντ για τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό μπάσκετ και το γεγονός ότι δέχθηκε κριτική από τον Τύπο και τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», αλλά και άλλες λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έτσι και αλλιώς, ο Σπανούλης από τη στιγμή που ηρέμησε από την πίεση των τελικών, είναι ξεκάθαρο πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τους πειραιώτες, όμως οι Ισπανοί, με αρκετή δόση φαντασίας αναφέρουν τα εξής:

Ότι υπήρξε ραντεβού του Σπανούλη με τους αδελφούς Αγγελόπουλους μετά τους τελικούς, στο οποίο τους ζήτησε να τον αφήσουν να φύγει! Η απάντηση που εισέπραξε σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν αρνητική, εκτός αν φέρει πρόταση που ικανοποιεί τον σύλλογο. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, ενώ η εφημερίδα, αναφέρει επίσης, πως ο Σπανούλης κατηγορεί τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού για το ότι δεν προστατεύουν την ομάδα από το παρασκήνιο που υπάρχει στην Ελλάδα. Παράλληλα, ότι δεν έχουν τηρήσει τις υποσχέσεις τους που τον έκαναν να ανανεώσει για τρία χρόνια. Μία από αυτές όπως αναφέρει η «El Mundo», είναι να έχει λόγο στις μεταγραφές που κάνει η ομάδα…

Το ευφάνταστο αυτό σενάριο, καταλήγει με το ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και σε αυτή τη περίπτωση η Μπαρτσελόνα είναι πάντα έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: