Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Δοκίμασε Γκέκα!

Το βασικό δίλημμα του Φερνάντο Σάντος είναι η επιλογή του επιθετικού στην πρεμιέρα με την Κολομβία. Ο Πορτογάλος έβαλε με τους βασικούς στην προπόνηση της Τρίτης τον Φάνη Γκέκα.

Δοκίμασε Γκέκα
Κώστας Μήτρογλου ή Φάνης Γκέκας; Ποιος από τους δύο φορ θα πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Κολομβία το προσεχές Σάββατο; Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση που ήταν κλειστή για δημοσιογράφους και φιλάθλους, τον Φάνη Γκέκα.


Στα τρία φιλικά, ο Φερνάντο Σάντος έβαλε στην ενδεκάδα τον επιθετικό της Φούλαμ μόνο στο ματς με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα, ενώ ο στράικερ της Κόνιασπορ έπαιξε βασικός και στους δύο αγώνες με Νιγηρία και Βολιβία στο τουρνουά της Αμερικής.

Πιθανότατα, ο Πορτογάλος θα κάνει και στη σημερινή -κλειστή για τον Τύπο- προπόνηση (23:30 ώρα Ελλάδος) κάποια δοκιμή στο αρχικό σχήμα. Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Σαλπιγγίδης είναι το φαβορί για να αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και ο Παναγιώτης Κονέ να γίνει ο τρίτος χαφ στη μεσαία γραμμή.

Εφόσον, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι 100% έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς τότε θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Διαφορετικά, ο Βαγγέλης Μόρας που είχε πολύ καλή παρουσία στα φιλικά θα είναι ο παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: