Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Έμπνευση για τον Τουρέ οι βετεράνοι!!

Μεγάλη ώθηση για τη νίκη της Ακτής Ελεφαντοστού απέναντι στην Ιαπωνία έδωσαν οι παγκίτες Κόλο Τουρέ και Ντιντιέ Ντρογκμπά, σύμφωνα με τον Γιάγια Τουρέ. Τι είπε για τους έμπειρους Ιβοριανούς.

Έμπνευση για τον Τουρέ οι βετεράνοι
Μπορεί να μην ξεκίνησε στην βασική 11άδα της Ακτής Ελεφαντοστού κόντρα στην Ιαπωνία, ούτε ο Κόλο Τουρέ, ούτε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά (ο τελευταίος εφέφρασε την δυσαρέσκειά του), όμως αμφότεροι βοήθησαν με τον τρόπο τους, όπως αποκάλυψε ο Γιάγια Τουρέ.

Συγκεκριμένα, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στο βαρύ κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις των Ιβοριανών πριν από την έναρξη του αγώνα με τους Ασιάτες και που βελτιώθηκε από τα λόγια των συγκεκριμένων παικτών στα αποδυτήρια.

«Πριν από το παιχνίδι είχαμε πολλά νεύρα και άγχος. Υπήρχε μεγάλη ανησυχία. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες, με πρώτους τους Κόλο και Ντιντιέ, μίλησαν για να ανεβάσουν και να καθησυχάσουν όλη την ομάδα. Τα λόγια τους ήταν δυνατά», ήταν η παραδοχή του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, υποστήριξε πως ίσως λειτούργησε θετικά για την Ακτή Ελεφαντοστού που δεν ξεκίνησε με αυτούς, διότι ενέργησαν ως προπονητές για την ομάδα.

«Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό πως ούτε ο Ντιντιέ, ούτε ο Κόλο ξεκίνησαν βασικοί στον αγώνα. Μας επανέλαβαν την ανάγκη για βελτίωση και πως η ομάδα ήταν πολύ καλή για να την ξεγράψουν», ήταν τα λόγια του Γιάγια Τουρέ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: