Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

«Κόντρα» Άρσεναλ-Τσέλσι για Λαβέτσι!

Μεταγραφικός αναβρασμός επικρατεί στις Άρσεναλ και Τσέλσι, οι οποίες είναι έτοιμες να… διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τον Εζεκιέλ Λαβέτσι της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Κόντρα» Άρσεναλ-Τσέλσι για Λαβέτσι
Στα υπόψη της Άρσεναλ και της Τσέλσι, βρίσκεται σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο ο Εζεκιέλ Λαβέτσι της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, καθώς Νίκλας Μπέντερ και Παρκ Τσου-Γιάνγκ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, με τον Ολιβιέρ Ζιρού να μένει χωρίς… συμπαράσταση στην επίθεση.

Η τιμή του Αργεντινού, που αγωνίζεται περισσότερο στα άκρα, κυμαίνεται στα 15 εκατ. ευρώ, όμως η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει να αντιμετωπίσει και έναν ισχυρό αντίπαλο. Την Τσέλσι.

Οι «μπλε» με την έλευση του Ντιέγκο Κόστα έλυσαν ένα μικρό κομμάτι του προβλήματος που αντιμετώπισαν στον επιθετικό τομέα την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε και πλέον θέλουν να το καλύψουν πλήρως.

Ο Λαβέτσι βρίσκεται στην Βραζιλία αυτή την περίοδο και εφόσον ισχύουν τα παραπάνω, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν, μετά το Μουντιάλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: