Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

«Είναι λυπηρή η εμμονή με τον Ρούνεϊ»

Η μέτρια αγωνιστική κατάσταση του Γουέιν Ρούνεϊ και η κριτική του Τύπου, ανάγκασε τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, Ρόι Χόντσον, να τον υπερασπιστεί, χαρακτηρίζοντας αυτή την εμμονή λυπηρή.

«Είναι λυπηρή η εμμονή με τον Ρούνεϊ»
Η κακή χρονιά που πραγματοποίησε η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ως συνέπεια την έντονη κριτική από τα ΜΜΕ της Αγγλίας. Φυσικά από την κριτική δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ο ηγέτης της ομάδας, Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος όπως στα… καλά παίρνει τα περισσότερα εύσημα, έτσι και στις δυσκολίες ακούει τη «λυπητερή», του Αγγλικού Τύπου.

Αυτό σχολίασε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Ρόι Χόντσον, χαρακτηρίζοντας την κριτική προς τον 28χρονο επιθετικό, «λυπηρή εμμονή».

« Είναι λυπητερό ολόκληρη η χώρα να έχει εμμονή με τον Γουέιν. Δεν νομίζω ο ίδιος να έχει πει πως είναι κάτι παραπάνω από έναν σημαντικό παίκτη της ομάδας, που θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο», τόνισε ο Άγγλος τεχνικός και συνέχισε:

« Δεν συμμετέχουμε σε αυτή την εμμονή. Έχουμε και άλλους σημαντικούς παίκτες με τον Ρούνεϊ. Οι Στάριτζ, Γουέλμπεκ, Στέρλινγκ, Μπάρκλεϋ και Λαλάνα μπορούν να προσφέρουν πολλά. Αυτό σημαίνει ομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: