Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Φοβερά παράπονα Μπαρτζώκα για τη διαιτησία!!

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Φοβερά παράπονα Μπαρτζώκα για τη διαιτησία
Στη νευρικότητα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ κάνοντας λόγο για καθοριστικά λάθη από τους διαιτητές σε βάρος της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Έπαιξε καλά, εμείς ήμασταν νευρικοί και βιαστικοί στην άμυνα και την επίθεση. Έτσι μοιραία η επιθετική μας συγκομιδή ήταν πολύ χαμηλή. Δεν είχαμε καλές επιλογές, δεν είχαμε υπομονή κι αυτό ευνόησε τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Εμείς βιαστήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», τόνισε και πέρασε στο… ζουμί.

«Γίναμε μάρτυρες για μια ακόμη φορά του τι συμβαίνει. Οι δικοί μας πρόεδροι δεν πετάνε χαρτονομίσματα ούτε βρίζουν διαιτητές. Οι δύο από τους τρεις διαιτητές, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, είχαν έρθει και πέρσι στο μπρέικ του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Είδαμε τον Λάσμε να κόβει αντικανονικά την μπάλα και να μη μετρά το καλάθι, είδαμε τον Περπέρογλου να χρεώνεται με φάουλ σε τρίποντο ενώ δεν έχει ακουμπήσει τον Ματσιούλις. Κάναμε τρία φάουλ στα οκτώ δευτερόλεπτα, στον Διαμαντίδη και τον Φώτση, και τελικά δόθηκε φάουλ στα δύο δευτερόλεπτα. Αυτό για μένα πιστοποιεί κάποια πράγματα. Δέχτηκα παρατήρηση γιατί είπα στον Τόμιτς να κάτσει κάτω και έφαγα τεχνική ποινή γιατί ο διαιτητής είπε να μη μιλάω και ρώτησα γιατί. Αυτά τα πράγματα δεν είναι πρωτόγνωρα. Ο Μάντζαρης έπαιξε οκτώ λεπτά κάνοντας πέντε φάουλ.

Για το αν η διακοπή με τα καπνογόνα έκανε κακό στην ομάδα του, είπε: «Η δουλειά μας είναι να παίζουμε. Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω αν ο Ολυμπιακός επηρεάστηκε από τη διακοπή».

Τέλος, για τον αγώνα της Τετάρτης είπε: «Θα μιλήσουμε πολύ, θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας εκεί. Δεν έχουμε χάσει εύκολα εκεί, όλα κρίνονται σε μία απόφαση, σε λεπτομέρειες… Ελπίζουμε να είναι ίδιες οι συνθήκες εκεί, αν και αμφιβάλω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: