Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Γκιστ: «Όλοι το πιστεύαμε»

Ο Τζέιμς Γκιστ εξήγησε τους λόγους της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. «Όλοι μας το πιστέψαμε. Όλοι μας στήριξαν», ανέφερε…

Γκιστ: «Όλοι το πιστεύαμε»
«Μείναμε ενωμένοι… Όλοι το πιστεύαμε»! Με τον τρόπο αυτό ο Τζέιμς Γκιστ σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ που έστειλε τη σειρά των τελικών στο ΟΑΚΑ.

Ο άσος του τριφυλλιού στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα και βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει σήμερα μετά την ήττα στο γήπεδό της.

«Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα. Μείναμε ενωμένοι, όλοι ως ομάδα και όλοι το πιστέψαμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε, μέχρι και οι οπαδοί μας οι οποία έμειναν δίπλα μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Γκιστ ο οποίος εξήγησε τη διαφορετική αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού σήμερα συγκριτικά με τα άλλα παιχνίδια.

«Μπαίναμε περισσότερο δυνατά στις φάσεις. Ήμασταν περισσότερο αποφασισμένοι και είχαμε ξεκάθαρα πλάνα στον αγώνα που βγάλαμε στο γήπεδο», τόνισε.

Ο Γκιστ ανέφερε στη συνέχεια για τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι περίμεναν την ομάδα έξω από το ξενοδοχείο για να την εμψυχώσουν πριν το ματς.

«Μας έδωσαν μεγάλη ενέργεια. Μας έδωσαν φτερά. Αυτό κάνουν πάντα και μας στηρίζουν ό,τι και να συμβαίνει. Όλοι μας στήριξαν και έτσι φτάσαμε στη νίκη», υπογράμμισε και κατέληξε για το ματς της Τετάρτης που θα κρίνει και τον πρωταθλητή…

«Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη που έκανε σήμερα ο Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έχει και αυτός εμπειρία από παιχνίδια τέτοια και πρωταθλήματα. Πάμε στο ΟΑΚΑ και δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά, το ίδιο σκληρά και να παλέψουμε για κάθε μπάλα. Δεν πρέπει να αφήσουμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο μπροστά στον κόσμο μας ο οποίος ελπίζω να γεμίσει το ΟΑΚΑ», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: