Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Πάει για στόπερ «βράχο»

Τον κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά στην «πράσινη» άμυνα ψάχνει πλέον ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θέλει να καλύψει όλες τις θέσεις με παίκτες-ηγέτες.

Πάει για στόπερ «βράχο»
Οι μέχρι στιγμής κινήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού φανερώνουν ότι πρόθεσή τους είναι η ομάδα να έχει από έναν ηγέτη σε κάθε γραμμή του γηπέδου.

Στην επίθεση υπάρχουν οι Μπεργκ και Πέτριτς, στα χαφ ήταν οι Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς και με την επικείμενη επιστροφή του Καραγκούνη προστίθεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής αξίας που έχει τα γνωστά σε όλους χαρακτηριστικά.

Στην άμυνα φέτος ο πιο έμπειρος και πιο ποιοτικός παίκτης ήταν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, όμως δεν είναι σίγουρη η παραμονή του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Για αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συζητούν για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μάλιστα, η SportDay αναφέρει ότι οι επαφές για τον στόπερ είναι σε καλό δρόμο και επιθυμία όλων είναι η μεταγραφή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Όσον αφορά τώρα τον Αμπέντ, στο «τριφύλλι» δεν χάνουν την πίστη τους ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Αλγερινό χαφ και θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή για να σημειωθούν οι εξελίξεις.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» προχωρούν την υπόθεση του Ντάρεν Άμπροουζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ και φέτος άφησε καλές εντυπώσεις ως δανεικός στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος, τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου.

Σήμερα εκδικάζεται η προσφυγή που είχε καταθέσει ο 31χρονος μπακ και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, κάτι που θα επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: