Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Χαραλαμπίδης: «Περήφανο μέλος του ΠΑΟΚ»

Ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, σχολίασε την κατάκτηση της 3ης θέσης, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Χαραλαμπίδης: «Περήφανο μέλος του ΠΑΟΚ»
Ο πρώτος σκόρερ στο ματς που χάρισε την 3η θέση στον ΠΑΟΚ, υποστήριξε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, πως η ομάδα έκανε υπέρβαση, για τα δικά της δεδομένα στην σεζόν που τελείωσε.

«Ο Πανιώνιος είχε μια αγωνιστική συνέπεια και έκανε μια σπουδαία χρονιά. Εγώ και τα παιδιά καταφέραμε το μέγιστο που μπορούσαμε και η ομάδα στήθηκε με χαμηλό μπάτζετ. Φτάσαμε στο ταβάνι και και ως αρχηγός είμαι περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας. Κάποια στιγμή είπα πως είμαστε ομάδα με κεφαλαία γράμματα και αυτό το πιστεύω.

Παλέψαμε όλο τον χρόνο με κόσμο, με λιγότερο ή καθόλου κόσμου. Έπρεπε η προσπάθειά μας να συγκινήσει κάποιους παραπάνω. Σήμερα βοήθησε ο κόσμος και η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε όλη την χρονιά. Είχαμε θέσει ως στόχο την τετράδα από την αρχή της χρονιά. Δεν θέλω να μιλήσω για τον μελλοντικό ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένα σταφ που ξέρει να πετυχαίνει και τους ακολουθούμε πιστά.

Περάσαμε μια αγωνιστική κρίση και ξεκινήσαμε με ήττα από τον Άρη αλλά ίσως αυτό μας πείσμωσε ακόμη περισσότερο. Κάναμε πράγματα που κάποιοι δεν τα πίστευαν. Σίγουρα είναι σημαντικό πως κερδίσαμε τον Πανιώνιο με ντεσαβαντάζ έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: