Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Βολ-εμένοι κι οι δυο!!

Ο Βόλος πάει Σούπερ Λίγκα! Την ώρα που η εκπληκτική Νίκη ανέβαινε ως πρωταθλήτρια (4-0 τον Ηρακλή), ο Ολυμπιακός έμενε όρθιος στα Χανιά (0-0) και κέρδιζε το δικαίωμα να κάνει το ίδιο στο μπαράζ!

Βολ-εμένοι κι οι δυο!
Σε καθαρά βολιώτικη υπόθεση μετατράπηκε η τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Football League! Νίκη και Ολυμπιακός πήραν (με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας) αυτό που ήθελαν και πανηγύρισαν άνοδο και… μπαράζ αντίστοιχα!

Παρόλο που της αρκούσε και μια ισοπαλία, η εκπληκτική ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη καθάρισε για πλάκα τον Ηρακλή και σφράγισε και τυπικά την επιστροφή της στα σαλόνια.

Καθοδηγούμενοι από τον Ανιέτε (που έκανε χατ-τρικ), οι γηπεδούχοι έφτασαν στο εντυπωσιακό 4-0 κι επέτρεψαν σε 15.000 φίλους τους να στήσουν πάρτι στο Πανθεσσαλικό για την επάνοδο έπειτα από 48 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία!

Κάτι που συνοδεύτηκε μάλιστα για τη Νίκη απ’ τον τίτλο της πρωταθλήτριας, καθώς η Κέρκυρα έχασε 1-0 από τον Αιγινιακό (με γκολ του Κουτσοσπύρου) και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Κι ενώ οι αδιάφοροι Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών έμεναν σ’ ένα επίσης αδιάφορο 0-0, το ίδιο… στείρο αποτέλεσμα αποδείχθηκε χρυσάφι για τον Ολυμπιακό Βόλου! Διότι η ομάδα του Νίκου Παντέλη έμεινε όρθια στον «τελικό» των Χανίων, άντεξε στην πίεση των Κρητικών και φεύγοντας με τον πολύτιμο πόντο, κέρδισε το εισιτήριο για το μπαράζ με τη SKODA Ξάνθη.








Τα σημερινά αποτελέσματα

Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Αιγινιακός-Κέρκυρα 1-0
(36’ Κουτσοσπύρος)

Φωστήρας-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Νίκη Βόλου-Ηρακλής 4-0
(2’ Τζιώρας, 11’, 57’, 64’ Ανιέτε)

Η τελική βαθμολογία (14 αγ.)

1. Νίκη Βόλου 29
2. Κέρκυρα 28
3. Ολυμπιακός Βόλου 25
4. Χανιά 22
5. Ηρακλής Ψαχνών 19
6. Ηρακλής 15
7. Αιγινιακός 14
8. Φωστήρας 9
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: