Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο Ετό και τα… εγγόνια του!! (video)

Ο… παππούς, Σαμουέλ Ετό, μαζί με την νεότατη παρέα του στο Καμερούν έκαναν άνω κάτω τους Γερμανούς (2-2), δείχνοντας έτοιμοι για σάμπα ενώ τα «πάντσερ» προβλημάτισαν έντονα μπροστά στο κοινό τους.

Ο Ετό και τα… εγγόνια του (video)
Άκρως θεαματικό αφού είχε τέσσερα γκολ (2-2) ήταν το φιλικό της Γερμανίας απέναντι στο Καμερούν στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Τα «πάντσερ» προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, καθώς η αύρα στην επίθεση δεν μπόρεσε να κρύψει τα αμυντικά προβλήματα τα οποία ξεσκέπασαν οι παίκτες του Καμερούν.

Ο Σαμουέλ Ετό άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους και πανηγύρισε με τρόπο… ανάλογο της ηλικίας του! Οι Γερμανοί κάπου εκεί ξύπνησαν και χάρη σε ένα ξέσπασμα διάρκειας πέντε λεπτών έφεραν «τούμπα» το ματς με γκολ των Μίλερ (66’) και Σούρλε (71’). Οι παίκτες του Καμερούν πείσμωσαν και κατάφεραν να κάνουν το 2-2 με τον Τσούπο-Μότινγκ, παίκτη της Μάινζ, να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 78’.

Άλλο ένα φιλικό για τους Γερμανούς πριν ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ, απέναντι στην Αρμενία την Παρασκευή (6/6). Με τη Μολδαβία το επόμενο Σάββατο (7/6) ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους ενόψει Βραζιλίας οι Αφρικανοί.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: