Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο Αντσελότι «δίνει» τους παίκτες του!!

Αποκαλύψεις σχετικά με τα χούγια ορισμένων ποδοσφαιριστών του στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Κάρλο Αντσελότι. Στο «στόχαστρο» του Ιταλού τεχνικου ο Ράμος, ο Ίσκο, ο Αλόνσο και ο Μαρσέλο!

Μερικά από τα μυστικά των παικτών του στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, έβγαλε στην φόρα ο Κάρλο Αντσελότι!

Με δηλώσεις του στην «Telecinco», ο 54χρονος προπονητής «έδωσε στεγνά» τους Σέρχιο Ράμος, Ίσκο, Τσάμπι Αλόνσο και Μαρσέλο…

«Ο τελευταίος που φεύγει από τα αποδυτήρια πριν από κάθε αγώνα είναι ο Σέρχιο Ράμος. Επίσης πρέπει να πω πως ο Ίσκο είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη όρεξη, χωρίς καμία αμφιβολία. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ο πιο πειθαρχημένος παίκτης στα αποδυτήρια και ο Μαρσέλο είναι ο πιο διασκεδαστικός παίκτης, με την μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ», ήταν η τοποθετήσεις του Ιταλού τεχνικού για τα «παιδιά» του.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους του παίκτες του που θα πάνε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, χωρίς ωστόσο να κρύψει την αδυναμία του στην «μαμά πατρίδα».

«Η σεζόν ήταν πολύ μεγάλη κι εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης που θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν τα λόγια του Αντσελότι, για να προσθέσει όμως: «Παρόλα αυτά εξακολουθώ να υποστηρίζω την Ιταλία».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: