Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

«Θα είμαστε η έκπληξη του Μουντιάλ»

Έτοιμη να στενοχωρήσει πολλούς αντιπάλους με τις εμφανίσεις της είναι η προσεχής αντίπαλος της εθνικής μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, Ιαπωνία όπως υποστήριξε με δηλώσεις του ο Κεϊσούκε Χόντα!

«Θα είμαστε η έκπληξη του Μουντιάλ»
Φαίνεται πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει μια εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία, καθώς ο Κεϊσούκε Χόντα έχρισε την Ιαπωνία ως μια από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ο μέσος της Μίλαν δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων «Kyodo» πως οι «μπλε σαμουράι» μπορούν να κάνουν αίσθηση με τις εμφανίσεις τους στην χώρα του καφέ.

«Είμαι πολύ σίγουρος πως θα εκπλήξουμε τον κόσμο, οπότε πρέπει απλώς να πιστέψουμε στο στυλ και στους εαυτούς μας. Θα δούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν η απάντηση του 27χρονου άσου σε σχετική ερώτηση με το που μπορεί να φτάσει η ομάδα.

Επιπλέον επισήμανε πως το μυστικό της επιτυχίας είναι να δημιουργήσεις μια καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, ενώ τόνισε πως θα αγωνιστεί σαν να είναι η τελευταία φορά που παίζει σε Μουντιάλ.

«Νομίζω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως θα περάσουμε το χρόνο μας τις επόμενες δύο εβδομάδες, πως θα δημιουργήσουμε μια καλή ατμόσφαιρα», ήταν η τοποθέτηση του Χόντα, για να προσθέσει: «Το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια και για κανέναν παίκτη δεν είναι σίγουρο πως θα παίξει σε κάποιο άλλο. Σκοπεύω να αγωνιστώ σαν να είναι το τελευταίο μου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: