Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Στη Βουλή για τις… μπουλντόζες η ΑΕΚ!!

Με κιτρινόμαυρη εκπροσώπηση, αλλά χωρίς τον Δημήτρη Μελισσανίδη συνεχίζεται σήμερα στη Βουλή η συζήτηση για το ρυθμιστικό νομοσχέδιο που αφορά και το γήπεδο της ΑΕΚ. Εβδομάδα αποφάσεων στην «Ένωση».

Στη Βουλή για τις… μπουλντόζες η ΑΕΚ
Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή θα συνεχιστεί σήμερα η συζήτηση για το ρυθμιστικό νομοσχέδιο, που αφορά και το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχει πολλαπλή εκπροσώπηση, από τον γενικό διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκο Στράτο, τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο, και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, που θα είναι στη διάθεση της επιτροπής για να λύσουν κάθε πιθανή απορία. Αντίθετα, δεν αναμένεται να βρεθεί στην επιτροπή ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς θεωρείται πως οι συνεργάτες του είναι ικανοί να λύσουν όλες τις απορίες που τυχόν θα δημιουργηθούν.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί και την Τρίτη, ενώ η συζήτηση στη Βουλή θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου κι ακολούθως θα τεθεί προς ψήφιση το νομοσχέδιο, που θα ανοίξει το δρόμο για την έκδοση οικοδομικών αδειών και την έναρξη εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύσκεψη κορυφής εν όψει

Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθούν Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος και Δέλλας για να ληφθούν αποφάσεις για τα μεταγραφικά, αλλά και για τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Παράλληλα θα φιξαριστούν προσεχώς ζητήματα όπως η έναρξη της προετοιμασίας (το βασικό στάδιο πιθανώς να γίνει ξανά στο Πήλιο) και τα φιλικά που θα γίνουν. Στις 12:30 ο «Κολοσσός» θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ κάνοντας τον απολογισμό για τη σεζόν που τελείωσε και μιλώντας για το μέλλον.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: