Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Προπονητική ή… διακοπές για Μόγιες!!

Κρατάει ενδιαφέρουσες προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες σκέφτεται και το ενδεχόμενο της συνέχειας των διακοπών, παρατηρώντας το άθλημα!

Προπονητική ή… διακοπές για Μόγιες!
Αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του παρουσιάστηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε στην «Sunday Times» πως του έχει γίνει κρούση από αρκετούς συλλόγους, με ορισμένες προτάσεις να είναι αρκετά δελεαστικές.

«Έχω δεχθεί μερικές πολύ καλές προτάσεις και με έχουν δελεάσει μια-δυο από αυτές. Δεν έχω κλείσει την πόρτα σε τίποτα και είμαι ανοιχτόμυαλος σχετικά με το επόμενο βήμα μου στην προπονητική, είτε θα είναι στην Αγγλία ή στο εξωτερικό», ήταν η παραδοχή του 51χρονου προπονητή.

Φυσικά στο μυαλό του υπάρχει και μια ακόμα επιλογή όπως υποστήριξε…

«Μια άλλη προοπτική είναι να επιλέξω να κάνω ένα διάλλειμα και να απολαύσω βλέποντας και παρατηρώντας ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο», ήταν η εναλλακτική λύση του Μόγιες.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο των κόσμο των «κόκκινων διαβόλων», όσο και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την στήριξη που είχε σε όλη την δύσκολη αυτή μεταβατική περίοδο του συλλόγου.

«Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την στήριξή τους στην περίοδο που ήμουν προπονητής της ομάδας. Ήξεραν το δύσκολο έργο που είχα να κάνω», ήταν η επισήμανση του έμπειρου τεχνικού, για να συμπληρώσει: «Όλο αυτό το διάστημα είχα την στήριξη του Σερ Άλεξ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: