Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

«Θυμίζει Φαν Νίστελροϊ ο Φινμπόγκασον»

«Θυμίζει Φαν Νίστελροϊ ο Φινμπόγκασον»Άλφερντ Φινμπόγκασον ο Άρναν Γκρέταρσον σε δηλώσεις του στην Real News.

Ο Ισλανδός ο οποίος στο παρελθόν έχει εκτελέσει χρέη τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ πριν από λίγα χρόνια έκανε το προφίλ του συμπατριώτη του, τον οποίο ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει.

«Μού θυμίζει τον Φαν Νίστελροϊ. Δεν λέω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά του μοιάζει στο στιλ. Είναι πολύ έξυπνος. Δεν είναι, ίσως, ο πιο γρήγορος στο σώμα αλλά είναι πολύ γρήγορος στη σκέψη. Είναι φανταστικός στα τελειώματα. Είναι και πολύ καλό παιδί», ανέφερε –αρχικά- ο Γκρέταρσον και συνέχισε:

«Είχε κίνητρο να πετύχει από μικρός. Από τα 18 του έβαζε στόχους. Δεν είναι έκπληξη για μένα η πορεία του. Δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα. Αν πάρει δύο ευκαιρίες στο παιχνίδι πιθανότατα θα βάλει ένα γκολ, ίσως και δύο. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Χρησιμοποιεί και το κεφάλι. Δεν θα παίξει στην κόντρα. Δεν είναι αυτό το στυλ του. Είναι έξυπνος στην περιοχή.

Ξέρει ποδόσφαιρο. Θα είναι σπουδαίο για τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει. Και για τον ίδιο θα είναι σπουδαία μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό ή μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για το απολύτως κορυφαίο επίπεδο. Το όνειρό του ήταν ανέκαθεν να παίξει στην Αγγλία ή την Μπουντεσλίγκα.

Η Ολλανδία είναι ανοιχτό πρωτάθλημα, καλό για επιθετικούς. Στην Ελλάδα, αν έρθει, θα... δοκιμαστεί. Θα είναι πιο δύσκολα αφού οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού παίζουν αμυντικά
», κατέληξε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: