Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Στον Ομπάμα η εθνική Ισπανίας!!

Εκτός από την εθνική Ελλάδας, στις ΗΠΑ είναι εδώ και λίγες ώρες η αποστολή της Ισπανίας που αναμένεται να βρεθεί στον Λευκό Οίκο και αναμένεται να συναντήσει τον Μπαράκ Ομπάμα.

Στον Ομπάμα η εθνική Ισπανίας
Αντίστροφα μετρούν όλες οι εθνικές ομάδες που αναμένεται να συμμετάσχουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, πόσω μάλλον η Ισπανία που καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πριν από τέσσερα χρόνια στη Νότιο Αφρική και ανέβηκε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Εδώ και λίγες ώρες οι «φούριας ρόχας» είναι στις ΗΠΑ, όπως και η Ελλάδα του Φερνάντο Σάντος, και αναμένεται να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της αυτή την εβδομάδα.

Μέσα στο πρόγραμμα των Ισπανών είναι η παρουσία τους στον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, όπου και αναμένεται να συναντηθούν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Η εθνική Ισπανίας είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες εκδηλώσεις, καθώς στο παρελθόν έχουν τιμηθεί με κάθε επισημότητα από των πρωθυπουργό της χώρας του, Μαριάνο Ραχόι, στην Αργεντινή, την Κόστα Ρίκα μέχρι και τη Γουϊνέα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: