Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

«Πόκερ» για τα τηλεοπτικά!!

STEFANIDIS-593x400
Ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης στο χθεσινό (31/05) διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης, ήταν η συνάντηση του Παναγιώτη Στεφανίδη με τον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ, Σπύρο Καλογιάννη.
Οι δύο άντρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα σχετικά με το τηλεοπτικό καθεστώς της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτό που προκύπτει είναι η απαρέγκλιτη στάση της διοργανώτριας αρχής, που επιμένει να επισημαίνει ότι υπάρχει συμφωνία για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και φαίνεται αδιάλλακτη. Ο κ. Καλογιάννης υπογράμμισε στον πρόεδρο των κιτρινόμαυρων ότι υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες και πως ο Άρης είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το δρόμο που ακολουθούν όλες οι ομάδες.
Όπως είναι λογικό, αυτή η επιλογή δεν εξυπηρετεί το σύλλογο, στάση που εκφράστηκε ξεκάθαρα απ’ τον Στεφανίδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξήγησε ότι το “brandname” του συλλόγου είναι πολύ ισχυρότερο απ’ όλων των ομάδων του πρωταθλήματος (εξαιρεθείσης της ΑΕΚ) και ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσει με ποσά τα οποία δεν αντιστοιχούν στη δυναμική του. Επισημάνθηκε δε, ότι απ’ τη στιγμή που ο Άρης δεν έχει υπογράψει απολύτως τίποτα σχετικά με κεντρική διαχείριση, δεν μπορεί κανείς να τον εμποδίσει να κινηθεί αυτόνομα στο ζήτημα.
Το ζήτημα δεν έχει κλείσει και το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο στο εγγύς μέλλον. Μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι οι συζητήσεις θα “τραβήξουν” μέχρι να βρεθεί μια κοινώς αποδεκτή λύση που θα συμφέρει τους πάντες.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: