Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Κάνουν ενδεκάδα, αλλά χάνουν το Μουντιάλ! (pic)

Υπάρχει χειρότερο απ’ το να είσαι ποδοσφαιριστής και να χάνεις το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού; Λογικά όχι. Κάποιοι λοιπόν απ’ τους φετινούς απόντες, φτιάχνουν ενδεκάδα. Με... μπροστάρη τον Κυριάκο!

Κάνουν ενδεκάδα, αλλά χάνουν το Μουντιάλ (pic)
Δυστυχώς ανέκαθεν, πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση θα υπάρξουν παίκτες που θα έχουν ραντεβού με την ατυχία και θα απουσιάσουν. Προφανώς και το φετινό Μουντιάλ δεν θα αποτελούσε εξαίρεση για αρκετούς.

Και η αλήθεια είναι πως κάποιοι απ’ τους απόντες -των ομάδων που συμμετέχουν στον προσεχή θεσμό- λόγω τραυματισμού θα έφτιαχναν μια ενδεκάδα. Και αρκετά καλή.

Κάτω απ’ την εστία θα βρισκόταν ο Βαλντές (Ισπανία), με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο (Ελλάδα) και Μπαντστούμπερ (Γερμανία) στο κέντρο της άμυνας. Αριστερό μπακ θα ήταν ο Οβιέδο (Κόστα Ρίκα) και δεξί ο Φαν Ντερ Βιλ (Ολλανδία).

Στον άξονα θα έπαιζαν οι Μοντολίβο (Ιταλία), Τιάγκο Αλκάνταρα (Ισπανία) και Στρόουτμαν (Ολλανδία). Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελούταν απ’ τον Μπεντεκέ (Βέλγιο) ως καθαρό φορ, τον Γουόλκοτ (Αγγλία) πιο δεξιά και τον Μόντες (Μεξικό) να κινείται πιο αριστερά.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: