Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Γιάνκοβιτς: «Τα πιο σημαντικά 40 λεπτά»

Απόλυτα συγκρατημένος παρουσιάστηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Ο φόργουορντ των «πράσινων» χαρακτήρισε τον πέμπτο τελικό ως το κρισιμότερο ματς της σεζόν.

Γιάνκοβιτς: «Τα πιο σημαντικά 40 λεπτά»
Προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε, μετά το τέλος του ματς, πως το τελευταίο ματς της σειράς θα είναι και το κρισιμότερο 40λεπτο της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

«Αυτό που κρατάμε είναι ότι μπήκαμε να δώσουμε μια μάχη σήμερα και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να πάρει το πρωτάθλημα. Παλέψαμε σε κάθε φάση σε άμυνα και επίθεση και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έγινε το 2-2 έμεινε άλλο ένα παιχνίδι, τα πιο σημαντικά 40 λεπτά, στα οποία θα δώσουμε τη μάχη δίπλα στον κόσμο μας, που μας έχει στηρίξει.

Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα είτε ένα δευτερόλεπτο είτε ένα λεπτό. Σίγουρα περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας έχουμε δυο μέρες ακόμη και θα τα πούμε από κοντά την Τετάρτη. Όλη η ομάδα είναι προετοιμασμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: