Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αυτά είναι τα προβλήματα, λύσεις υπάρχουν;

Πέντε είναι τα βασικά θέματα που καλείται να βρει άμεσα λύσεις η διοίκηση του Άρη για τη Football League, ώστε να «απαντήσει» στο πλάνο του Γιώργου Γαλανού που θέλει την ομάδα να παίζει στη Γ’ Εθνική.

Αυτά είναι τα προβλήματα, λύσεις υπάρχουν;
«Απαντήσεις» στα ερωτήματα που προκύπτουν για να καταφέρει ο Άρης να συμμετάσχει στη Football League και να μην προκριθεί η επώδυνη λύση της Γ' Εθνικής που θα ήθελε ο Γιώργος Γαλανός καλείται να βρει η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται την Πέμπτη να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα πρέπει να παρουσιάσει μία όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη και συνάμα τεκμηριωμένη πρόταση για τη συμμετοχή της ομάδας στη Football League.

Επαφές με διάφορους ανθρώπους έχουν γίνει για να διαθέσουν κάποια χρήματα ή με επενδυτές που μπορούν να δώσουν εν μέρει λύσεις, αλλά η SportDay παραθέτει τα πέντε προβλήματα που βάζουν φρένο στη συμμετοχή της… Β’ Εθνικής.

1. Συμφωνία με πιστωτές: Μεγάλο «αγκάθι» αφού από τα 5,5 εκατ ευρώ που είναι τα δεδουλευμένα των πρώην η διοίκηση θέλει να τα ρίξει στο 1 εκατ. με εξόφληση το 2015.

2. Ρύθμιση με Δημόσιο: Η κυβέρνηση προωθεί λύση για 48 δόσεις σε όσες εταιρείες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά συναντά την άρνηση της τρόικας. Για τον Αρη ακόμη και οι 48 δόσεις είναι… βουνό για την εξυπηρέτησή τους, πόσω δε μάλλον αν παραμείνουν οι 12.
3. Ρύθμιση με ΙΚΑ: Ο Αρης έχει χάσει και εκεί τις ρυθμίσεις για ποσό 700.000 ευρώ και απαιτείται και εδώ νέα ρύθμιση.

4. Υποχρεώσεις με τους εν ενεργεία: Το άνοιγμα από τη φετινή χρήση σε παίκτες, προσωπικό και πιστωτές φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ. Αρα χρειάζονται και εδώ νέοι διακανονισμοί.

5. Διακανονισμός με ΔΕΗ: Η οφειλή για την ΠΑΕ πλησιάζει τις 700.000 ευρώ, ποσό που επιβάλλει νέα ρύθμιση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: