Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αυτοί «απειλούν» την Εθνική!

Την Κυριακή ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον τεχνικό της Ακτής Ελεφαντοστού, Σαμπρί Λαμουσί η τελική 23άδα της εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Όλα τα αστέρια τους θα δώσουν το «παρών».

Αυτοί «απειλούν» την Εθνική
Η παρέα του Ντιντιέ Ντρογκμπά και των αδερφών Τουρέ θα είναι πλήρης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Εθνική μας, καθώς ο προπονητής της Ακτής Ελεφαντοστού, Σαμπρί Λαμουσί επισημοποίησε την Κυριακή την τελική 23άδα.

Συγκεκριμένα, ο Τυνήσιος τεχνικός «έκοψε» από την αποστολή τους Μπαρντά Αλί, Μπρίς Ντιά Ντζεντζέ , Μπεμντζαμίν Ανγκουά, Λασινά Τραορέ και Νουμπιά Σεϊντού, για τους οποίους αισθάνθηκε την υποχρέωση να αναφερθεί.

«Μετά από δύο χρόνια θητείας στον πάγκο της ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού έχω γνωρίσει δύσκολες στιγμές. Όπως την πρόσληψη μου, την κριτική σε βάρος μου , την πίεση για αποτελέσματα και τα λοιπά», ήταν η τοποθέτηση του Λαμουσί, για να προσθέσει: «Όμως σήμερα ήταν μακράν η πλέον δύσκολη. Είπα στα πέντε παιδιά ότι ήταν άψογοι σ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά δεν θα έρθουν μαζί μας στο Μουντιάλ».

Αναλυτικά η αποστολή των Ιβοριανών

Τερματοφύλακες: Σιλβέν, Γκμόουο

Αμυντικοί: Οριέ, Μπαμπά, Τζακπά, Μποκά, Ζοκορά, Κ. Τουρέ, Βιεϊρά, Ακπά-Ακπρό

Μέσοι: Γ. Τουρέ, Ντιέ, Τιοτέ, Ντιομαντέ, Ρομαρίκ, Για Κόναν

Επιθετικοί: Ντρογκμπά, Σιό, Λασινά Μπονί, Καλού, Ζερβίνιο, Γκραντέλ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: