Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : «Ηρωϊκή έξοδος από τον κ. Πιαστόπουλο»

811bde8497cf4f9b5849897c05b40922_XL
Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Απόλλων 1926 αργά το βράδυ αναφέρθηκε διεξοδικά στο θέμα της πρότασης για την παραχώρηση των μετοχών από  τον Παναγιώτη Πιαστόπουλο, χαρακτηρίζοντας την απόσυρση ενδιαφέροντος από τον επιχειρηματία ως μια κίνηση εντυπωσιασμού. Ενώ τονίζεται πως απορρίφθηκαν και άλλες δύο προτάσεις(από την ιταλική εταιρεία η μία).  Αυτό που δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση… είναι αυτό που καίει περισσότερο τον κόσμο του Απόλλωνα : το ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Στο έκτακτο Δ.Σ. που έγινε σήμερα Πέμπτη 17/7 εξετάστηκαν όλες οι προτάσεις σχετικά με την παραχώρηση των μετοχών ή του management της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926.
Αναλυτικά σχετικά με την πρόταση “Πιαστόπουλου-Σιωπίδη”, διαπιστώθηκε προς μεγάλη έκπληξη όλων των μελών του Δ.Σ. ότι υπήρξαν δημόσιες δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Πιαστόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες έχουν υποβληθεί συγκεκριμένες προτάσεις στον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. κ. Αχιλλέα Χαραλαμπίδη εκ μέρους αυτού και των συνεργατών του για την ανάληψη της ομάδας. Επίσης στις σημερινές του δηλώσεις ο κ. Πιαστόπουλος ανάφερε επί λέξει τα εξής:” Αν ο παραιτηθείς πρόεδρος της ομάδας δεν μας απαντήσει ως το μεσημέρι της Πέμπτης, τότε αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για την ομάδα της Καλαμαριάς”
Αναφορικά με τα ανωτέρω και ιδίως τις δηλώσεις του κ Πιαστόπουλου και με μοναδικό γνώμονα την πληροφόρηση και όχι την παραπληροφόρηση των φιλάθλων της ομάδας μας, επισημαίνουμε τα εξής: 1) Η πρόταση του κ. Πιαστόπουλου και των συνεργατών του μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο “πρόχειρη”, δεδομένου ότι έχουν κόλλημα και ασυμβίβαστο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και δεν μπορούν να γίνουν ούτε μέτοχοι Π.Α.Ε., ούτε μέλη Δ.Σ.  2) Ποτέ και και με κανένα τρόπο (προφορικό ή έγγραφο) δεν υποβλήθηκε οποιαδήποτε πρόταση προς τον κ. Χαραλαμπίδη από τους ανωτέρω ενδιαφερόμενους. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι σήμερα και κατά την διάρκεια του Δ.Σ., ο κ. Πιαστόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία  δήλωσε  ότι δεν ενδιαφέρονται πλέον για την ομάδα και αποσύρουν οριστικά και αμετάκλητα το ενδιαφέρον τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως θεωρούμε ότι η συμπεριφορά των ενδιαφερόμενων και οι σημερινές δηλώσεις του κ. Πιαστόπουλου αποτελούν κίνηση καθαρά εντυπωσιασμού και προσπάθεια ηρωϊκής εξόδου.
Εκτός της πρότασης των ανωτέρω, εξετάστηκαν από το Δ.Σ. και άλλες δύο προτάσεις για την μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. αλλά απορρίφθηκαν και οι δύο, για διαφορετικούς λόγους η κάθεμια.
Μετά απ΄όλα αυτά διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη πρόταση και χάθηκε πολύτιμος χρόνος για το μέλλον και την βιωσιμότητα της ομάδας’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: