Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

«Η μεταγραφή της χρονιάς»

karageorgiou-610x379
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Νίκος Καραγεωργίου. Αναφέρθηκε για τον μεταγραφικό στόχο του Ηρακλή, τον Ρομάνο και τόνισε πως θα είναι η μεταγραφή της χρονιάς αν ολοκληρωθεί.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου:
Για τους Περόνε και Ρομάνο:
“Έχω την αίσθηση ότι  στον Ηρακλή σκέφτονται πολύ σωστά το ποδόσφαιρο. Ο Περόνε είναι αξία μεγάλη αν και δεν ξέρω για τους τραυματισμούς του. Ο Ρομάνο δεν έχει τραυματισμούς και πιστεύω πως είναι η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού. Είναι ηγέτης, δεν έχει τραυματισμούς, διαμορφώνει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και θα παίξει 30 παιχνίδια. Η οικογένεια του και τα παιδιά του μεγάλωσαν εδώ. Τα παιδιά δεν θέλουν να φύγουν Αργεντινή και γιατί τους αρέσει εδώ. Για να τον κερδίσει ο Πλατανιάς θα παίξει ρόλο το αν δεν θέλει να φύγει η οικογένεια του από την Κρήτη. Αλλιώς ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αυτά τα χρόνια έχει καταλάβει την δυναμική της ομάδας. Βέβαια, δύο παίχτες οπωσδήποτε δεν μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα. Αλλά γύρω από δύο ηγέτες μπορείς να χτίσεις σε αυτούς. Ο Εργοτέλης που είχε ανέβει είχε τον Ρομάνο και γύρω πιτσιρίκια. Τα καθοδήγησε με τέτοιον τρόπο και η ομάδα ανέβηκε κατηγορία”.
Για τον χαρακτήρα του Ρομάνο:
“Είναι ένα παιδί που μπορεί να διαμορφώσει καλή αύρα στα αποδυτήρια. Είναι σοβαρός, υπεύθυνος, θα κάνει πλάκα όταν χρειαστεί και εκπέμπει σοβαρότητα. Του αρέσει να νικάει, θέλει να πετύχει και κάποιοι που δεν σκέφτονται σωστά θέλει να τους εντάξει. Είναι μια κίνηση πολύ σημαντική”.
Για την συμμετοχή των βετεράνων στην Καβάλα:
“Η λύση βρέθηκε και νομίζω από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθούν. Ο σύλλογος βετεράνων της Καβάλας μπήκε μπροστάρης και ανέλαβε την ομάδα. Αν βρεθεί ένας επενδυτής οι βετεράνοι πολύ ευχαρίστως θα την αφήσουν. Οι βετεράνοι θα βοηθήσουν όσο μπορούν. Θέλω και εγώ όσο μπορώ να βοηθήσω με κάποιες γνωριμίες και λίγο στο οικονομικό. Είναι και ο Δερμιτζάκης και άλλοι παίκτες παλιοί. Πρώτα θα δούμε το οικονομικό κομμάτι, τους χορηγούς και ύστερα θα θέσουμε στόχους. Δεν γίνεται να επιλέξουμε 20 παιδιά και μετά να μην μπορούμε να τα πληρώσουμε. Θέλουμε να γίνουν όλα σωστά”.
Για το αν προχωράει σωστά ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ:
“Μια μικρή δυσκολία προκύπτει. Έχω την αίσθηση πως έχουν ένα πλάνο και σκεπτικό. Το ξέρουν αυτό ο Αναστασιάδης, ο Βρύζας και ο Σαββίδης. Απόλυτα δεν θα είναι έτοιμη η ομάδα για την Ευρώπη. Πιθανό να παρθούν κάποιοι παίκτες που συμμετέχουν σε προετοιμασίες και σωματικά να είναι έτοιμοι όταν μπούνε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Το 90% των ομάδων έχουν ξεκινήσει. Μπορεί να θέλουν να προωθήσουν τα νέα παιδιά και να πάρουν δύο – τρεις παίκτες μόνο για να χτίσουν. Μόνο που είναι Έλληνας ο προπονητής, γνωρίζει τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, έχει τον Βρύζα που έχει δείξει διαπιστευτήρια είμαι σίγουρος πως θα πάει καλύτερα από πέρυσι που είχαν κάποιοι ξένοι την ομάδα”.
Για τους παίκτες που έχει δώσει η Καβάλα στον ΠΑΟΚ:
“Η Καβάλα έχει δώσει Τερζανίδη, Παρίδη, Τριανταφυλλίδη, εμένα, Ζαγοράκη μέχρι και Γεωργιάδη που ήταν προπονητής. Δεν έπαιξε στην Καβάλα αλλά ήταν Καβαλιώτης. Έχει δώσει μεγάλη δύναμη στον ΠΑΟΚ. Επίσης και ο Βρύζας είναι Καβαλιώτης. Ελπίζω οι Βετεράνοι της Καβάλας να φτιάξουν μια καλή ομάδα ώστε να μπορεί να στελεχώνει ξανά μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πάντα επέλεγε ταλέντα από την Βόρεια Ελλάδα. Θα ήταν καλό να γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Δεν πρέπει αυτές οι ομάδες βέβαια να γίνουν δορυφόροι. Απλά τον πρώτο λόγο στους παίκτες που θα βγαίνουν θα τον έχουν οι μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως γινόταν παλαιότερα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: