Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Kάνει διαφορά ο Κασάμι!!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει για τις εντυπώσεις του, από τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου και για τους Κασάμι-Αυλωνίτη

Kάνει διαφορά ο Κασάμι
Αυτά τα δύο πρώτα φιλικά, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αποτελούσαν, ένα τεστ ατομικής αξιολόγησης για τους παίκτες. Σε αυτά ο Μίτσελ κλήθηκε να κρίνει, ποιους πρέπει να κρατήσει και ποιους όχι, για το επόμενο στάδιο. Σε αυτό το δεύτερο φιλικό, που ήταν και ένα πολύ δυνατό τεστ, φάνηκε η αξία του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος φάνηκε να έχει δυνατότητα μιας πολύπλευρης προσφοράς.

Ένας παίκτης που είναι δυναμικός, έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στην μεταφορά της μπάλας, μπορεί να βοηθήσει με τα πολύ καλά στημένα και βέβαια είναι πολύ δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες. Ο άλλος που έκανε πολύ θετική εντύπωση ήταν ο Αυλωνίτης, όχι μόνο για το γκολ που σημείωσε, αλλά γιατί έκανε ένα δυνατό παιχνίδι και κέρδισε πολλές μονομαχίες.

Από εκεί και μετά ο Αμπιντάλ με τον Σαβιόλα είναι δύο παίκτες με τεράστιες παραστάσεις και εμπειρία. Μπορεί να μην έπιασαν τοπ απόδοση, αλλά ήταν σταθεροί και ξέρουν πολύ καλά πότε θα πρέπει να φορτσάρουν. Ο Ολυμπιακός, δεν περιμένει απ’ αυτούς να τα δώσουν όλα στα φιλικά, αλλά όταν έρθει η ώρα για την κανονική δουλειά.

Από εκεί και μετά υπήρξαν παίκτες, που έδειξαν πως δεν μπορούν και δεν έχουν θέση σε αυτόν τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ, όπως είπε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ξέρει ποιους θα πάρει μαζί του στις Η.Π.Α., όπου τα φιλικά θα έχουν άλλη βαρύτητα και θα δείξουν που βρίσκεται η ομάδα και τι ενίσχυση θέλει. Ο Ισπανός πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, να υπάρχει κάποια προσθήκη, στο υπερατλαντικό ταξίδι που θα κάνει ο Θρύλος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: