Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Τον θέλουμε για πάντα στον ΠΑΟΚ!!

ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ1-610x3501111
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης. Μίλησε για την αποχώρηση του Χάρη Μαρκόπουλου, την ανανέωση του Σούλη Μαρκόπουλου αλλά και την επόμενη μέρα στον “Δικέφαλο”.
Για την αποχώρηση του Χάρη Μαρκόπουλου:
“Εμείς αυτό που θέλαμε για την ομάδα είναι να παραμένει η κατάσταση όπως έχει και σε επίπεδο “σταφ” και παικτών. νιώθουμε πως είναι μια πετυχημένη συνταγή και θέλουμε να την διαφυλάξουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Στην διάρκεια αυτών των ετών υπάρχουν προπονητές όπως ο Χάρης και παίκτες που εξελίσσονται και ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια πιο γρήγορα από την ομάδα. Η ομάδα θέλει να τους ανταμείψει όμως αυτό είναι δύσκολο λόγο τον οικονομικών δυσκολιών και τα βρίσκουν αλλού. Ο Χάρης έχει τεράστια εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια, είναι άριστος γνώστης του Ευρωπαϊκού και του Αμερικανικού μπάσκετ και μπορεί να προσφέρει πολλά. Έφυγε με λύπη από την ομάδα γιατί προσέφερε πολλά όμως χαιρόμαστε κιόλας γιατί κάνει καλή πορεία και μπορούμε να τροφοδοτούμε το μπάσκετ με καλούς παίκτες και προπονητές. Ο Χάρης ανήκει στην καρδιά μας και ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Μπορεί να έρθει αργότερα μπορεί και ποτέ. Εμείς τον θεωρούμε μέρος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοντά μας και τους ευχόμαστε το καλύτερο”.
Για την ανανέωση πέντε ετών του Σούλη Μαρκόπουλου:
“Αυτό είναι και σημειολογικό και πρακτικό. Όταν κάποιον το θέλεις πρέπει να το δείχνεις με πράξεις. Με τα λόγια οποιοσδήποτε από την οικογένεια του ΠΑΟΚ ξέρει τι αισθανόμαστε για τον κόουτς ως προπονητή φυσικά αλλά και ως άνθρωπο. Δυστυχώς σε επίπεδο οικονομικό δεν μπορούμε να προσφέρουμε το σωστό αντίτιμο. Ο προπονητής μας θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού και να παίρνει παραπάνω χρήματα. Σαφώς είναι επηρεασμένος από αυτό που έχουμε φτιάξει. Για να δείξουμε πως τον θέλουμε για πάντα στον ΠΑΟΚ αποφασίσαμε να του δώσουμε ότι έχουμε για πέντε χρόνια. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κανείς δεν μπορεί α το αγνοήσει. Το λέμε σε προπονητή που είναι ήδη πέντε χρόνια στην ομάδα. Λειτουργούμε μοναδικά ως ομάδα και αυτό φαίνεται.
Έγινε ξεκάθαρο με όλους τους τρόπου το τι σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και θέλουμε. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε το μέλλον της ομάδας χωρίς αυτό τον προπονητή. Αυτό είναι και στο συναισθηματικό κομμάτι. Άλλο να προσφέρεις ένα συμβόλαιο με τις δραχμές” Α” και άλλο το “Α” επί πέντε. Από την πλευρά της η ΚΑΕ εξάντλησε κάθε ικανότητα ώστε να προσφέρει ότι παραπάνω έχει η ίδια και σε ύψος και σε βάθος. Βέβαια , ο προπονητής αξίζει παραπάνω. Είμαι όμως ορισμένα πράγματα που δεν αγοράζονται. Όσο έχουμε να κάνουμε με ίντριγκες, υπονομεύσεις, το θέλω του ενός και του άλλου δεν γίνεται. Αυτό που έχουμε εδώ δεν το έχω ξαναζήσει. Μας κρατάει, μας δίνει δύναμη, τεράστια ώθηση και υπομονή πως σε λίγο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για την ΚΑΕ”.
Για το σχεδιασμό της ομάδας:
“Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός, χθες κάναμε μια γενικότερη ενημέρωση, μας έδωσε τις κατευθύνσεις και ξεκινάμε σε πιο σύνθετο τρόπο να αναζητάμε. Ανανεώσαμε με τον αρχηγό της ομάδας τον Χαραλαμπίδη και τον Δέδα που έχει προσφέρει εντός και εκτός γηπέδου για δύο χρόνια. Δώσαμε το μήνυμα πως θα μείνουμε σε ψηλές γραμμές και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό”.
Για το αν θα αποχωρήσει ο Κούπερ:
“Το πιο πιθανό είναι αυτό. Πολεμάμε με τόξα εναντίον των Ρωσικών πυραύλων. Είναι πολλά τα λεφτά και το συμβόλαιο ακούγεται τεράστιο. Μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά. Μέσα στην στεναχώρια περνούμε την ικανοποίηση για τις επιλογές μας, για το ότι βοηθήσαμε την ομάδα για έναν χρόνο και βοηθήσαμε και τον παίκτη. Αυτό θα μας δίνει αβαντάζ  όταν προσεγγίζουμε έναν Αμερικάνο. Θα μπορούμε να του πούμε πως βγάζουμε παίκτες και βρίσκουν μετά μεγαλύτερα συμβόλαια, όπως και το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάποια στιγμή ελπίζουμε να εξελίσσονται αλλά και να μπορούμε να τους κρατήσουμε”.
Για τον αντικαταστάτη του Χάρη Μαρκόπουλου:
“Υπάρχουν πολλά άξια παιδιά που κάνουν αυτήν την δουλειά. Υπάρχει ο Παντελής Μπούτσκος που είναι εξαιρετικός προπονητής. Η ποιότητα και η σοβαρότητα του πάντα μετρούσε στους δύο προπονητές. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ καλός προορισμός για οποιονδήποτε θέλει να εξελιχθεί”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: