Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Δεν κρατιέται για ΠΑΟΚ!!

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη Νυρεμβέργη και τους οπαδούς της έστειλε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την καριέρα του. Τριετές το νέο συμβόλαιο του 23χρονου Σλοβάκου.

Δεν κρατιέται για ΠΑΟΚ
Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ από τον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος χαφ βιάζεται να μετακομίσει στον «δικέφαλο του Βορρά» και πρόλαβε τις ανακοινώσεις.

Ο 23χρονος με μήνυμά του στην σελίδα του στο instagram, επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ενώ χαιρέτησε τη Νυρεμβέργη και τους οπαδούς της, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για την στήριξή τους.

«Αγαπητοί οπαδοί, σίγουρα θα μάθατε από τα μέσα ενημέρωσης πως θα αλλάξω άμεσα ομάδα και θα πάω στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να αποχαιρετήσω όλους τους φιλάθλους της Νυρεμβέργης, αλλά και να σας ευχαριστήσω πολύ για το ότι από την αρχή μέχρι το τέλος με υποστηρίξατε με τον ίδιο τρόπο. Πέρασα μια ωραία περίοδο εδώ και έχω την πόλη, την ομάδα, αλλά κυρίως εσάς στην καρδιά μου. Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά την φετινή σεζόν και καλή άνοδο», έγραψε χαρακτηριστικά.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: