Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πουλάς ΟΤΕ, νησιά και Καπίνο!!

Ο Αποδυτηριάκιας έχει τα κότσια να γράψει στο sportdog όλη την αλήθεια σχετικά με την απόφαση να πoυληθεί ο Στέφανο Καπίνο και να αντικατασταθεί από κάποιον Λούκας Στιλ. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει σάλιο. Δεν είναι είδηση, λοιπόν, ότι πούλησε τον βασικό τερματοφύλακά του και τον αυριανό της εθνικής ομάδας και στη θέση του Καπίνο παίρνει μια δευτεράντζα. Έναν τερματοφύλακα που ποτέ δεν έπαιξε στο πρώτο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Πρέπει να ζήσει ο Παναθηναϊκός, να συνεχίσει να υπάρχει και γι΄ αυτό δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη όταν είναι να παραχωρήσει παίκτη.

Σε χειρώτερη οικονομική κατάσταση απ΄ ό,τι η Ελλάδα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Τουλάχιστον η Ελλάδα έχει πρόσωπο να δανείζεται για να τη βγάλει καθαρή. Και πουλάει ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, νησιά, αν χρειαστεί αύριο και όσα γλυπτά έχουν απομείνει στην Ακρόπολη. Πουλάς την περιουσία σου, τη μάνα σου, την Ιστορία σου, ό,τι έχεις όταν είσαι μέσα στο λάκο με τα κωλοδάκτυλα.

Ας είμαστε ρεαλιστές, που λέει και το άσμα. Έφυγε ο Καπίνο, βούτηξε η ΠΑΕ ένα χοντρό πακέτο, μπορεί να υπολογίζει στο σοβαρό και έμπειρο Κοτσώλη. Μακάρι να βγει και ο Άγγλος, ο κάποιος Λουκάς Στηλ, ελεύθερος τερματοφύλακας που προέρχεται από ομάδα Β΄ κατηγορίας. Πριν δέκα χρόνια έδειξε ότι είναι ταλέντο, ότι θα έχει εξέλιξη, τον είχε καλοπληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως το παλληκάρι δεν φόρεσε ούτε μία φορά τη θρυλική φανέλλα.

Τελικά, είναι επιτυχία του Παναθηναϊκού που παρεχώρησε τον Καπίνο. Απέδειξε στην πράξη σαν ΠΑΕ, παρ΄ ότι βρίσκεται σε αιχμαλωσία Μνημονίου, πως διαθέτει παίκτες ικανούς να της αποφέρουν έσοδα.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για τον Μαρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr 
Έστω ότι ο Μαρινάκης αύριο ζητήσει από τον Παναθηναϊκό τον Μπεργκ. Τι θα κάνει ο Αλαφούζος; Θα πει δεν παραχωρείται ο Σουηδός, είναι ο καλύτερος παίκτης μας. Ο γκολτζής μας. Η σημαία του νέου Παναθηναϊκού.
Δεν το συζητάμε ότι στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο Αλαφούζος πουλάει όλους τους παίκτες. Δεν έχει άλλη επιλογή ο άνθρωπος. Σαν υπεύθυνος κι όχι  ανεύθυνος διαχειριστής της ΠΑΕ. Άλλο, όμως, να ζητάει τον Μπεργκ οποιαδήποτε άλλη ομάδα σ' όλον τον πλανήτη, κι άλλο ο ορκισμένος εχθρός. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.
Τίποτα δεν το έχει ο Μαρινάκης να την κάνει την κίνηση. Για να το χοντρύνει, μάλιστα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να πει ένα υπερβολικό νούμερο. Πολύ περισσότερα χρήματα απ' όσα ζυγίζει στην αγορά ο Μπεργκ. Πολύ περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.
Θα μου πεις ότι αυτό είναι καψόνι. Είναι καζούρα. Είναι πλάκα. Του Μαρινάκη προς τον Αλαφούζο. Κι όμως, στο ποδόσφαιρο κάτι τέτοια επεισόδια είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: