Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Φέρνει Μακ και Περέιρα ο ΠΑΟΚ!! (video)

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση δύο μεταγραφικών χτυπημάτων ο ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Σλοβάκο χαφ, Ρόμπερτ Μακ, αλλά και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Φακούντο Περέιρα.

Φέρνει Μακ και Περέιρα ο ΠΑΟΚ (video)
«Αγκαλιά» με την απόκτηση των Ρόμπερτ Μακ και Φακούντο Περέιρα βρίσκονται στον ΠΑΟΚ.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» τις τελευταίες μέρες κορυφώθηκαν οι επαφές για να κλείσουν δύο βασικές «τρύπες» στο ρόστερ (ακραίος χαφ και «δεκάρι») και στην ΠΑΕ ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τους δύο παίκτες.

Ο Μακ, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ως ελεύθερος στους «Θεσσαλονικείς» έπειτα από τον υποβιβασμό της Νυρεμβέργης. Ο 23χρονος χαφ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Αναστασιάδη και ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Όσον αφορά τον Περέιρα, πρόκειται για 26χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό σε ελεύθερο ρόλο. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε, με τη μορφή δανεισμού από την Σαν Λουίς του Μεξικού, στην Χιμνάσια Λα Πλάτα «γράφοντας» 66 συμμετοχές (24 γκολ). Στην Λατινική Αμερική έχει καλό όνομα και η περίπτωσή του κέρδισε πόντους τα τελευταία 24ωρα.

Στον ΠΑΟΚ έχουν δώσει τα χέρια και με τους δύο παίκτες και αισιοδοξούν πως δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις.





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: