Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Παπαδόπουλος: «Στον άερα η πρώτη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε τόσο στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, όσο και στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τις μεταγραφές Περόνε και Ρομάνο: «Είναι δύο ουσιαστικές κινήσεις και πολύ καλές για τον κόσμο που είναι ταλαιπωρημένος τόσα χρόνια μακριά από την Α’ Εθνική. Με τις υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν θεωρώ πως θα δημιουργήσουμε την ομάδα που χρειάζεται για να ανεβούμε στην Σούπερ Λίγκα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Εργάζονται καθημερινά ο κ. Παπαδόπουλος και ο κ. Μυροφορίδης και ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά. Ενδεχομένως να έχουμε και άλλη μία ανακοίνωση μέχρι την Δευτέρα».

Για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το Καυτανζόγλειο: «Αυτήν την στιγμή είναι στον αέρα η πρώτη, αφού βρισκόμαστε σε αδιέξοδο με την διοίκηση του σταδίου. Έχουμε ενημερώσει ότι με την έλευση του Παπαθανασάκη στην Θεσσαλονίκη, θα λυθεί το ζήτημα, ωστόσο αυτοί θέτουν εκβιαστικά το ζήτημα και γι’ αυτό το λόγο δεν έχει ακόμη οριστεί η πρώτη προπόνηση, που βάσει προγραμματισμού ήταν να γίνει την Δευτέρα. Δεν τίθεται θέμα να μην τακτοποιηθεί το ζήτημα».

Για το τί μέλλει γενέσθαι αν δεν λυθεί το θέμα μέχρι την Δευτέρα: «Θα δούμε τί θα γίνει, όμως, δεν θεωρώ πως η Μίκρα είναι ο κατάλληλος τόπος, αφού με τις κινήσεις που έγιναν ο κόσμος θέλει να έρθει κατά χιλιάδες στην πρώτη προπόνηση».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: