Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Προχωράει… αργά το γήπεδο της Καλλονής!!

Με αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανακατασκευή του γηπέδου της Καλλονής, εντείνοντας την ανησυχία για το αν θα προλάβει να είναι έτοιμο μέχρι το πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας.

Προχωράει… αργά το γήπεδο της Καλλονής
Εντατικά συνεχίζεται η ανακατασκευή του γηπέδου της Καλλονής, προκειμένου να είναι έτοιμο μέχρι την έναρξη των εντός έδρας υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ συνεχίζουν τις προσπάθειες ετοιμασίες του γηπέδου, όμως έχουν δημιουργηθεί ερωτηματικά για το κατά πόσο θα προλάβουν το πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας.

Οι τέσσερις πυλώνες που θα τοποθετηθούν έχουν φτάσει στην Μυτιλήνη, όμως χρειάζονται τουλάχιστον πέντε μέρες για να συναρμολογηθούν από τους ειδικούς γερανούς που έχουν φτάσει απ’ την Αθήνα, ενώ άλλες σχετικές λεπτομέρειες αναμένεται να προκαλέσουν μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Επιπλέον πρόβλημα αποτελεί η πρόσθετη κερκίδα των φιλοξενούμενων, αφού δεν έχει φτάσει ακόμα στην Μυτιλήνη. Αυτό πάντως, δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο στην εξασφάλιση της προσωρινής άδειας απ’ την Σούπερ Λίγκα, όμως είναι ένα απ’ τα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν, προκειμένου η Καλλονή να μην περάσει ξανά την περσινή ταλαιπωρία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: