Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

«Υπάρχουν λεφτά και έχουμε δεσμευτεί»

kalamaria
Στον Arena fm φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος επενδυτής του Απόλλων Καλαμαριάς, Νότης Πιαστόπουλος και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στην Γενική Συνέλευση, τις συζητήσεις με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και τις δικές του σκέψεις και το μπάτζετ.
Διαβάστε αναλυτικά:
«Θεωρώ πως είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Δεν υπάρχει καμιά επαφή και περιμέναμε μέχρι σήμερα το πρωί. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρε».
Στη συνέχεια ο υποψήφιος επενδυτής του Απόλλων Καλαμαριάς τόνισε: «Δέκα μέρες πριν μας είπε πως παραχωρώ τις μετοχές, αλλά είχε χαλάσει στα οικονομικά. Κάποιοι γνώριζαν τι σκεφτόμαστε για τον Απόλλωνα και πήγαμε στην Γενική Συνέλευση. Τον ρώτησα αν θέλει να φύγει και μου είπε πως είναι θετικός. Βρεθήκαμε χωρίς δικηγόρους και είπαμε ότι το ΑΦΜ δεν πρόκειται να πωληθεί».
Όσον αφορά κάποια προβλήματα που υπάρχουν δήλωσε: «Από την μεριά μου είναι νομικά φάουλ ότι έχω πρακτορείο προπό. Υπήρχε πρόταση να περάσουν οι μετοχές στον ερασιτέχνη, μέχρι να λυθούν τα προβλήματα, ωστόσο δεν δεχτήκανε. Δώσαμε την διορία μέχρι σήμερα το πρωί. Περιμένουμε τηλέφωνο εδώ και τέσσερις μέρες».
Για τις δικές του δεσμεύσεις ανέφερ: «Στην Γ.Σ. μας είπε πως από την πλευρά μας δεν θέλει ούτε ένα ευρώ. Υπάρχουν λεφτά και έχουμε δεσμευτεί. Αρχικά θα μπούνε 100.000 ευρώ για μεταγραφές, αφού δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής, εκτός από έναν νεαρό. Στην πορεία θα μπούνε και άλλα 200.000 ευρώ. Αυτό είναι το μπάτζετ μας και αυτές οι σκέψεις μας. Για το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ πως είναι πάρα πολύ καλά τα χρήματα. Δεν είναι ούτε λίγα ούτε πολλά».
Όσον αφορά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Χαραλαμπίδη ότι περιμένει τηλέφωνο από τον ίδιο είπε:  «Τόνισα σε ανθρώπους ότι περιμένω. Θεωρώ πως είναι σπασμένο τηλέφωνο. Τρεις φορές τηλέφωνο τον πήρα και δεν μου το σήκωσε να μου πει Νότη έχω αυτές τις προσφορές».
Καταλήγοντας μετέφερε: «Πάντα ήμουν κοντά στην ομάδα. Θεωρώ πως ίσως κάποιος του είπε μπορώ να σου δώσω χρήματα και γι’ αυτό να κολλά το θέμα. Αυτό έγινε και πέρσι. Υπήρχε κουβέντα. Φέτος και πάλι τα ίδια και ίσως διστάζει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: