Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ανακοινώθηκε ο Ντεμπισί!!

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ματιέ Ντεμπισί από τη Νιούκαστλ στην Άρσεναλ, αφού οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Ανακοινώθηκε ο Ντεμπισί
Επίσημα πια ο Ματιέ Ντεμπισί είναι παίκτης της Άρσεναλ, όπως και ανακοινώθηκε μέσω της ιστοσελίδας της αγγλικής ομάδας.

Οι «κανονιέρηδες» έδωσαν ένα ποσό που αγγίζει τα δέκα εκατ. ευρώ στη Νιούκαστλ στην οποία ο 28χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε τον προηγούμενο 1,5 χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε μια ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ και να φοράω τη φανέλα της. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Δεν βλέπω την ώρα να συνεργαστώ με τον Αρσέν Βενγκέρ και να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών μετά την κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική του να αγωνιστώ ξανά στο Champions League και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να κερδίσει τίτλους η Άρσεναλ» δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός, ενώ με τη σειρά του ο Αλσατός τεχνικός, τόνισε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τον Ματιέ Ντεμπισί στην Άρσεναλ. Έχει αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο τόσο με τους συλλόγους που έχει παίξει, όσο και με την εθνική ομάδα. Είναι ένας ποιοτικός αμυντικός με πλούσια εμπειρία στην Premier League και είμαι βέβαιος πως θα δέσει με την ομάδα μας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: