Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Το ποίημα του Λάνσμπερι!! (vid)

Ο Χένρι Λάνσμπερι της Νότιγχαμ Φόρεστ σημείωσε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς στο φιλικό με τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο! Δείτε το video.  
Ο Λάνσμπερι δεν είναι τυχαίος παίκτης. Η Φόρεστ τον απέκτησε από την Άρσεναλ, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και θεωρούταν μια πολύ εξελίξιμη περίπτωση. Οι Tricky Trees, στη νέα εποχή του Φαουάζ Αλ Χασαουί και τον χρημάτων από το Κουβέιτ, δαπάνησε ένα εκατομμύριο λίρες για να τον αποκτήσει.
Ο 23χρονος έχει εξελιχθεί σε βασικό εργαλείο της μεσαίας γραμμής, καλύπτοντας διαφορετικές θέσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε manager. Και στη νέα ομάδα με τον Στιούαρτ Πιρς προπονητή, που μοναδικό στόχο έχει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αναμένεται να έχει επίσης σημαντικότατο ρόλο.
Ο Λάνσμπερι έδειξε τις... προθέσεις του στο φιλικό με την Πόρτο, όπου αγωνίστηκε σε ελεύθερο ρόλο πήρε θέση πίσω από τον Σάιμομ Κοξ και στο 42' σημείωσε ένα απίθανο γκολ. Πήρε τη μπάλα αριστερά της περιοχής, με μια προσποίηση δημιούργησε το χώρο που ήθελε και βάζοντας εκπληκτικά φάλτσα στη μπάλα νίκησε τον Κάιο!
 Δείτε το γκολ:




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: