Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Νταμαρλής: «Με πείραξε ο τρόπος...»

Μετά από πολλά χρόνια θα αναγκαστεί να αφήσει το "Κλεάνθης Βικελίδης". Κάπως απρόσμενα. Δεν ήταν δική του επιλογή, όμως ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής είναι σαφές ότι οφείλει να σεβαστεί την απόφαση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, που δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα της επόμενης χρονιάς. Το metrosport.gr συνάντησε τον νεαρό παίκτη του Άρη, που δεν έκρυβε την πικρία του για την εξέλιξη αυτή, αλλά κυρίως για τον τρόπο που έμαθε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της νέας χρονιάς.

Συνέντευξη στον Κυριάκο Κύρτσο

  • Ερωτόκριτε είναι πλέον οριστικό; Δεν θα είσαι στον Άρη την επόμενη χρονιά;

"Ναι είναι αλήθεια, αφού ενημερώθηκα πως δεν βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή"

  • Πρώτες σκέψεις;
"Πικρία μπορώ να πω. Φυσικά και στεναχώρια μόλις το συνειδητοποιήσεις. Όμως η ζωή συνεχίζεται".

  • Πικρία για τον τρόπο που αποχωρείς;
"Βέβαια, με πείραξε ο τρόπος και δεν μπορώ να το κρύψω. Είμαι πολλά χρόνια στον Άρη, από παιδί και φυσικά θεωρώ τον Άρη πολύ μεγάλη ομάδα. Ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται κάθε φορά, δεν παύει να είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και στο δικό μου μυαλό πάντα έτσι θα είναι. Περίμενα μία καλύτερη γενικά συμπεριφορά. Πήγα τυχαία στα γραφεία στα μέσα του Ιούλη για να δω τι συμβαίνει με τα χρήματα που μου οφείλονται και εκεί με πληροφόρησαν ότι δεν υπολογίζομαι. Είναι σεβαστή η απόφαση του προπονητή. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όμως από την στιγμή που υπήρχε η απόφαση, πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχα ενημερωθεί νωρίτερα για να δω τι θα κάνω από εδώ και πέρα".

  • Ήταν κάτι που φαντάζομαι ότι δεν περίμενες.

"Όχι δεν το περίμενα, γιατί είχα συμβόλαιο με τον Άρη και δεν με είχε ενημερώσει κανείς, οπότε φαντάστηκα ότι θα ξεκινήσω κανονικά προετοιμασία. Τώρα όμως το θέμα έχει τελειώσει. Θα τελειώσουμε με τα διαδικαστικά και θα μπορούμε ίσως να πούμε και περισσότερα. Προσωπικά, αυτό που εύχομαι είναι να μπορέσει ο Άρης σύντομα να βρει τον δρόμο του. Είναι ντροπή να βρίσκεται η ομάδα στην δεύτερη κατηγορία. Έγιναν πολλά λάθη από όλους. Το θέμα είναι να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει".
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: