Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πρόταση Ολυμπιακού σε Μπόγιαν!!

Ο πατέρας του Μπόγιαν Κρκιτς επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr την κρούση του Ολυμπιακού, αλλά και το ενδιαφέρον που αυτή έχει προκαλέσει στον επιθετικό της Μπαρτσελόνα.
Από τον Ολυμπιακό έχουν παραδεχτεί πως υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση της προσπάθειας που γίνεται για την απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του παίκτη, ο οποίος παραδόξως έχει ακριβώς το ίδιο ονοματεπώνυμο. Ο Μπόγιαν Κρκιτς ο πρεσβύτερος λοιπόν αφού ευλόγησε τους Ερυθρόλευκους και τον προπονητή τους, αναφέρθηκε και στην ελκυστική προσφορά που έχει γίνει στον γιο το, που μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει.
«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι παίζει συνέχεια στο Champions League. Επίσης έχει έναν διάσημο προπονητή μεγάλης αξίας, ο οποίος έχει για μας το πλεονέκτημα ότι μιλάει ισπανικά. Πάνω απ' όλα όμως ο Ολυμπιακός μας έχει κάνει μία πολύ σοβαρή πρόταση (σ.σ.: οι πληροφορίας κάνουν λόγο για 1,5 εκατ. ετησίως) που είναι δύσκολο να αγνοήσεις!»
Ο νεαρός επιθετικός πάντως είναι βέβαιο πως θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα ως ελεύθερος. «Είναι θέμα ημερών η αποχώρηση του, κάτι που είναι καλό τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα», ήταν η πιστοποίηση από τον τεχνικό διευθυντής των Καταλανών, Αντόνι Θουμπιθαρέτα, ο οποίος την Πέμπτη άνοιξε και επίσημα την πόρτα της εξόδου στον Μπόγιαν Κρκιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: