Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Η επίσκεψη της UEFA στην Τούμπα!!

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA στη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Τούμπας. Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έλεγξαν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Τούμπας ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ στο Europa League και δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι η έδρα του Δικεφάλου βελτιώνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια.

Δεδομένης της περυσινής παρουσίας του Δικεφάλου στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των «32» οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας γνώριζαν απόλυτα το επίπεδο εγκαταστάσεων και υποδομών φιλοξενίας του γηπέδου της Τούμπας και όπως ήταν αναμενόμενο επικεντρώθηκαν στις βελτιωτικές αλλαγές που γίνονται αυτό το διάστημα ή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα σε όλους τους χώρους του γηπέδου, σε όλες τις θύρες, στα δημοσιογραφικά θεωρεία, στη μικτή ζώνη, στην αίθουσα Τύπου, στην εξέδρα των VIP και στον νέο υπό διαμόρφωση χώρο φιλοξενίας (hospitality area).

Η ικανοποίηση των ανθρώπων της UEFA ήταν εμφανής, δεδομένου μάλιστα ότι είχαν επισκεφτεί την Τούμπα και στο παρελθόν, προτού ανακαινιστεί το γήπεδο. Μάλιστα όπως ενημέρωσαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν απαιτούνται αλλαγές προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι πλέον ειδικές ανάγκες της UEFA και των χορηγών της, ακόμη και μέχρι το πλέον προχωρημένο στάδιο της διοργάνωσης.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: