Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Δικός της ο Φέρντιναντ!!

Παίκτης της ΚΠΡ και επισήμως για τη νέα σεζόν ο Ρίο Φέρντιναντ, τονίζοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τα 12 χρόνια που πέρασε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δικός της ο Φέρντιναντ
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Ρίο Φέρντιναντ στην ΚΠΡ! Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 35χρονου Άγγλου στόπερ για την επόμενη σεζόν, αφότου πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Στο τέλος της περσινής περιόδου, ο άλλοτε διεθνής αμυντικός αποχώρησε απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από 12 χρόνια και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βρίσκοντάς τον στους νεοφώτιστους της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι επιθυμούσαν -μετά από εισήγηση του Χάρι Ρέντναπ- διακαώς την απόκτησή του.

«Ήταν μια δύσκολη μέρα αλλά τελικά είμαι παίκτης της ΚΠΡ. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να αρχίσει η χρονιά. Αν και είναι μια νέα αρχή για μένα, για πάντα θα υπάρχει στην καρδιά μου ένα ξεχωριστό κομμάτι για τη Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της», έγραψε στο Twitter για το γεγονός ο Φέρντιναντ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: