Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Το… τέλειωσαν με Πράνιτς!!

Λήξαν το θέμα που είχε δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό με τον Ντάνιελ Πράνιτς, σχετικά με την παραμονή του. Ο Νταμπίζας του μετέφερε την ενόχληση της διοίκησης κι ο παίκτης αναγνώρισε το λάθος του.

Το… τέλειωσαν με Πράνιτς
Πέρασε μια και καλή το «θέμα» που είχε δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό σχετικά με την παραμονή του Ντάνιελ Πράνιτς, μετά τις δηλώσεις του Κροάτη παλιότερα (όπου είχε αποκαλύψει ρήτρα αποχώρησης και είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει).

Ο παίκτης συναντήθηκε -όπως αναμενόταν- με τον Νίκο Νταμπίζα κι ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, του μετέφερε την ενόχληση της διοίκησης -και προσωπικά του Γιάννη Αλαφούζου- για τα τότε λεγόμενά του.

«Είναι θεμιτό ο καθένας να αναζητά το καλύτερο για τον εαυτό του. Σημασία ωστόσο έχει πως ο χειρισμός και ο τρόπος που επέλεξες να το κάνεις ήταν προσβλητικός για τον σύλλογο και προκάλεσες δυσφορία τόσο στη διοίκηση όσο και στον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νταμπίζας.

Απ’ την μεριά του, ο διεθνής άσος αναγνώρισε το λάθος και ξεκαθάρισε πως δεν είχε επ’ ουδενί στόχο να θίξει το σύλλογο, κάτι που σημαίνει πως το θέμα θεωρείται λήξαν και ο Πράνιτς φυσικά υπολογίζεται κανονικά απ’ τον Γιάννη Αναστασίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: