Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κρόος: «Πάνω απ’ την Μπάγερν η Ρεάλ»!

Σαν… τρελός ήθελε να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Τόνι Κρόος. Γι’ αυτό και εμφανίστηκε πανευτυχής στην παρουσίασή του, δηλώνοντας πως η «βασίλισσα» είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Κρόος: «Πάνω απ’ την Μπάγερν η Ρεάλ»!
Μπορεί μέχρι τώρα να έπαιζε στην Μπάγερν Μονάχου, να έχει σηκώσει... τα πάντα, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι... Ρεάλ Μαδρίτης. Και γι' αυτό ο Τόνι Κρόος -κατά την παρουσίασή του στο Μπερναμπέου μπροστά σε αρκετό κόσμο- βλέπει την μεταγραφή του στη βασίλισσα ως το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Ο Γερμανός άσος που πήρε την φανέλα με το «8» και υπέγραψε συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας ξεκαθάρισε πως πήγε στην Ισπανία για να κερδίσει τρόπαια, αφού γι' αυτό έχει... γεννηθεί!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η Ρεάλ ενδιαφέρθηκε για μένα, όλα πήγαν κατ’ ευχήν και πλέον είμαι εδώ. Μου αρέσει η πίεση, δεν έχω πρόβλημα, έτσι ήταν και στην Μπάγερν. Ήρθα στην ομάδα για να κερδίσω τίτλους και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω με την φανέλα της Ρεάλ. Θέλω να προσφέρω κι εγώ για να παραμείνει κορυφαίος σύλλογος. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, είναι ένα βήμα πάνω απ’ την Μπάγερν. Γνωρίζω πολύ καλά τους στόχους και είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βοηθήσω και να κατακτήσουμε τα επόμενα χρόνια τίτλους. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Γκουαρντιόλα, ίσα-ίσα με βοήθησε το στυλ παιχνιδιού που εφάρμοσε», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρεάλ ο Κρόος!



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: