Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Περόνε: «Να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει»

perone
Ο Εμάνουελ Περόνε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη και αναφέρθηκε στους λόγους που διάλεξε τους «κυανέρυθρους», αλλά και για τις βλέψεις τη νέα χρονιά.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Εμάνουελ Περόνε στην επίσημα ιστοσελίδα του Ηρακλή:
Πως νιώθεις που ήρθες στον Ηρακλή;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με μεγάλη ιστορία και θα προσπαθήσω και εγώ να την φέρω εκεί που της αξίζει».
Είχες και άλλες προτάσεις όμως διάλεξες Ηρακλή. Γιατί;
«Μου άρεσε το κίνητρο της επιστροφής στην Α΄ Εθνική, ενώ ξέρω ότι έχει ανθρώπους που θέλουν να πετύχουν και ξέρουν να δουλεύουν για τον σκοπό αυτό».
Πόσο ρόλο έπαιξε η παρουσία του Παπαθανασάκη στην ομάδα και η ανάληψη της διοίκησης από την πλευρά του;
«Εννοείται ότι αν ήταν πριν από έξι μήνες ή ένα χρόνο η πρόταση θα δυσκολευόμουν να έρθω, καθώς έλειπε η οργάνωση και πολλά άλλα πράγματα ενώ τώρα ξέρω ότι ο νέος πρόεδρος θέλει να προσφέρει ότι περισσότερο στην ομάδα και την ίδια ώρα έχουμε ένα καλό προπονητή με τον οποίο μπορούμε να δουλέψουμε καλά και να πετύχουμε».
Μίλησες με τον κ. Παπαθανασάκη χθες το βράδυ. Τι σου είπε;
«Μου έδειξε εμπιστοσύνη και τον άκουσα χαρούμενο για όσα γίνονται στον Ηρακλή. Μάλιστα μου είπε ότι όλοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».
Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας που είναι πολύ ενθουσιασμένος από τον ερχομό σου στην ομάδα;
«Θα ήθελα να χαίρονται πιο πολύ και να είναι ενθουσιασμένοι στο τέλος της χρονιάς όταν θα τα έχουμε καταφέρει και εγώ να έχω θα βοηθήσει όσο μπορώ. Θέλω η χαρά τους να κρατήσει όλο το χρόνο. Ήρθα γιατί θέλω να ξαναγυρίσω στην Α΄εθνική με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: