Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ο Ολυμπιακός δεν θα σου δώσει πολλές…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τις λιγοστές ευκαιρίες που έχουν πολλοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν θα σου δώσει πολλές…
***Δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι είναι άδικο να κρίνονται καμιά ντουζίνα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από δύο φιλικά στην Αυστρία, με μόλις λίγες ημέρες προετοιμασίας στα πόδια τους, κόντρα σε πολύ πιο έτοιμους αντιπάλους.

***Όμως, έτσι είναι τα πράγματα στον Ολυμπιακό. Αυτά τα παιδιά που θεωρούνται υπό δοκιμή, θα έχουν αυτές τις δύο ευκαιρίες-ορισμένα από αυτά και μόλις μία ευκαιρία! Πρέπει να είσαι έτοιμος. Αν δεν είσαι και την χάσεις την ευκαιρία, πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος ότι θα πας κάπου δανεικός, να παλέψεις πολύ για να επιστρέψεις.

***Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο φιλικό, με τους Ρώσους της Κράσνονταρ, ελάχιστοι από αυτή την κατηγορία παικτών ήταν πειστικοί. Σχεδόν όλοι καλούνται στο δεύτερο φιλικό, σήμερα με την Ντινάμο Κιέβου, να παρουσιάσουν μία πολύ καλύτερη εικόνα. Και οι πιο νέοι, όπως οι πέντε πιτσιρικάδες από την Ακαδημία κι οι Κολοβός, Βλαχοδήμος, Κατάϊ, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης και οι μεγαλύτεροι, όπως ο Αυλωνίτης, ο Παπάζογλου, ο Γκαζαριάν.

***Επαναλαμβάνω από τη μία είναι άδικο να κρίνονται τόσοι παίκτες υπό τέτοιες συνθήκες, από την άλλη όμως κι οι παίκτες αυτοί οφείλουν να καταλάβουν ότι με τέτοια παρουσία δεν μπορούν να σταθούν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Πρέπει να δείξουν περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

***Με το να κάνουν μία-δύο καλές κινήσεις ο Κολοβός, ο Παπάζογλου, ο Γκαζαριάν, ο Βλαχοδήμος, ο Κατάϊ κι ο Μπουχαλάκης δεν θα κερδίσουν εύκολα μία θέση στο ρόστερ. Όπως δεν αρκεί ένα δραστήριο 20λεπτο για τον Διαμαντάκο. Όπως επίσης ο Αυλωνίτης μπορεί να είναι καλός σε ένα ολόκληρο ημίχρονο, αλλά αν κάνει δύο σοβαρά λάθη…

***Καλό θα ήταν να βλέπαμε και το Λυκογιάννη, μοναδικό παίκτη από τους νεαρούς, που προσμετράται ως γηγενής στη λίστα της ΟΥΕΦΑ…

***Γενικότερα πιστεύω ότι σήμερα πρέπει να δούμε ένα Ολυμπιακό αν μη τι άλλο με λιγότερα λάθη-όπως π.χ. αυτά που έκανε ο Μπουχαλάκης αγωνιζόμενος στον ευαίσθητο ρόλο του αμυντικού μέσου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: