Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

«Plan B» στην Μπαρτσελόνα για στόπερ!

Στην Μπαρτσελόνα παραμένει ανοιχτή η τρύπα στα στόπερ και η διοίκηση ετοιμάζει εναλλακτικό πλάνο στην περίπτωση που ναυαγήσουν οι υποθέσεις των Ματιέ και Μαρκίνιος. Χούμελς και Μπλιντ οι νέοι στόχοι.

«Plan B» στην Μπαρτσελόνα για στόπερ
Συνεχίζουν να ψάχνονται στην μεταγραφική αγορά οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ψάχνονται ακόμη για στόπερ, ενώ οι υποθέσεις των Ματιέ και Μαρκίνιος δεν έχουν κλείσει μέχρι στιγμής.

Ο Γάλλος αμυντικός φαίνεται πιο κοντά, αφού η Βαλένθια μοιάζει να έχει ενδώσει στην επιθυμία του να μετακομίσει στο «Καμπ Νου», ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δείχνει να απομακρύνεται οριστικά καθώς η Παρί δεν συζητά την παραχώρησή του.

Έτσι, ο Λουίς Ενρίκε και οι διοικούντες καταστρώνουν εναλλακτικό πλάνο. Σύμφωνα με την «Sport», στο plan B των «μπλαουγκράνα» βρίσκονται τα ονόματα των Ματς Χούμελς και Νταλέι Μπλιντ. Σαφώς, η περίπτωση του Ολλανδού στόπερ του Άγιαξ είναι πιο εφικτή, ωστόσο, υπάρχει πρόθεση για την απόκτηση ενός αμυντικού «κολόνα» και ο σέντερ μπακ της Ντόρτμουντ θεωρείται ιδανική επιλογή – όμως και εξίσου δύσκολη με αυτή του Μαρκίνιος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: