Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Κόλπο γκρόσο με Ιτούρμπε!!

Παίκτης της Ρόμα και με τη βούλα ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε, με τους «τζιαλορόσι» να … αρπάζουν την τελευταία στιγμή μέσα απ’ τα χέρια της Γιουβέντους τον εξαιρετικό Αργεντινό.

Κόλπο γκρόσο με Ιτούρμπε
Ακόμα μια ηχηρή μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ρόμα! Μπορεί οι Ρωμαίοι να δαπάνησαν περίπου 25 εκατ. ευρώ (μαζί με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων), ωστόσο κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε και να τον κάνουν δικό τους για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Ο παίκτης το προηγούμενο διάστημα φερόταν πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης της Γιουβέντους, όμως οι τελευταίες εξελίξεις που υπήρξαν με την παραίτηση του Κόντε, χάλασαν την μεταγραφή και οι «τζιαλορόσι» δεν έχασαν την ευκαιρία να φέρουν τα πάνω-κάτω!

Έτσι, ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στην Ελλάς Βερόνα, ο 21χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις που έκανε στην Ιταλία, όπου στο πρωτάθλημα είχε 33 συμμετοχές και 8 γκολ, κάτι που είχε αναγκάσει ακόμα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, προτού απόψε καταλήξει και με τη βούλα στη Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2019! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: